Tuesday, September 18, 2012

Segmen : Saya Nak Di Review & Promote



Join!
Neh segmen! bukan GA or contest~
dengan segmen aku masih teruskan lagi. tak merajuk!
sebab dah tahu. segmen mang tak der sapa nak bagi hadiah pun!
ewah! aku join sebab aku mang suka orang review blog aku. ntah kenapa

Neh header aku. comel tak??


Tentulah comel cam aku. masuk bakul. menjunam sendiri ke dalam! huh!
 sesapa nak join klik jer banner!

kbai!

15 comments:

nis said...

Datang dari planet yang sama hihihihi.. Selamat bersegmen~


http://sjelfblog-nis.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

Suara Hati said...

selamat bersegmen :)

p/s : header pun comel hihi

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen

Mieya Atiera said...

Good luck :)

Everything's Everythings said...

Not bad la.. buat sendiri ke header tu? hak2 ;D

Good luck ya semoga dpt kena review! ^^

nur anis said...

good luck..:)

cik ai said...

singgah cnie
dr segmen yang sme ^_^

http://bicarahajar.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Senarai peserta dah keluar.. meh blogwalking..
kalau boleh sambil blogwalking sambil tinggalkan komen tentang blog perserta lain, atau nak review blogger yang satu kumpulan dengan awak pun boleh :)

TERIMA KASIH SEBAB SUDI JOIN

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-saya-nak-di.html

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Hello there! I'm coming from the same segment..:) Lets view my latest entry! Cool! http://www.aimisyahirah.com/2012/09/selamat-pengantin-baru-buat-qariah.html

mia udax comel said...

Datang dari tempat yang sama dah follow harap dapat follow balik
http://mia-udax.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

Andi Sakinah (Si Peminat Purple) said...

Dari segmen yang sama! Jom singgah blog Kinah!
http://andisakinah.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

Eraz Fadli said...

Blogwalking untuk dari Segmen Saya Nak Di Review dan Promote miss Z berceloteh !

http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

Nor Salmi said...

Singgah dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

Yana Aina said...

dari segmen sama .. jom sggh blog yana

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

fayun said...

saya singgah dan follow sini dari segmen yang sama. jom lah singgah dan follow saya juga.

selepas join segmen dari missZ, joinlah segmen saya pulakk :)

http://nzfyns.blogspot.com/2012/09/segmen-let-be-my-follower-by-fayun.html

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com