Thursday, September 20, 2012

Segmen: Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?



Join!
Okje ajak harus aku join punya!
untungkan aku jugak kan??
Nak Join Klik jer banner weh~

mangsa tag aku adalah!
jeng. jeng. jeng!!!




hihihihihi

*tak sempat nak blogwalking n follow balik malam neh~ tunggu kedatangan i besok ya! hihi

sekian!

8 comments:

Everything's Everythings said...

Baru juga submit segmen ni, harap2 sempan termasuk dlm 100 org tu xD
gd luck ya!

blog usang said...

wahh..selamat bersegmen...

Myideakini [dot] com said...

Assalamualaikum....Terima kasih atas kunjungan dan penyertaan dalam segmen MYideakini ye...untuk melayakkan hadiah penghargaan dari MYideakini, pastikan penama yang telah di tag tu follow blog MYideakini...itu syarat & terma dr MYideakini...TQ

Tunggu hadiah cabutan bertuahnya nanti ye :-)

Ajak reramai folowers yang ada tu no... :-)

hainom OKje said...

Sue...kena join jugak eh... OKje ingatkan Sue folo Myidea je (dah folo dia ke?)....dan tak yah le buat entri ni ... apa pun belasah ajelah Sue...he..he TQ eh support! Luv u..... nanti OKje bagi Mopiko satu kotak...

Suara Hati said...

selamat bersegmen hihi

shinji izac said...

amboi, si everythings mesti org 1st komen... hahaha...

selamat bersegmen :)

Anisa Anuar said...

datang singgah dari segmen yg sama

http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/41-wordless-wednesday-choi-minho.html

Budu Bilis said...

Singgah sini dari segmen yang sama ^^ jom ke blog sy
V
V
v
v
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com