Wednesday, August 1, 2012

Tak Rugi aku Follow Cik Nurul!!!!

sebab apa tak rugi??

nah amek!


Ha...aku bagi siap2 kat korunk
g tengok sendiri
aku tau korunk malas nak dengar aku membebel

hahahahah
weh!
siyes~

Pertama : Cik Nurul neh seorang yang spontan. hari tuh dia nak bagi hadiah tuk 3 orang pengomen terpantas di entry dia pun secara spontan gak. aku pun apa lagi?? kalut2 komen. terserlah kegelojohan aku neh. so, kalau korunk nak join lagi spontan cik nurul neh apa lagi???

p follow lerrrr  

mana tahu pas neh cik nurul nak wat pengomen terpantas dapat dua tiket melancong di belakang rumah haku ke. hihihi.

Kedua : Blog dia memang cantik. bukan bodek ler! dah memang cntek. aku paling suka header dia tuh! ada gambar couple kot. hukhukhuk. sweetnyaaa. tetiba mak teringat zaman muda mudi mak!..huhuhu aku rasa tema header cik nurul neh..ala2 bercinta di korea kot. tak pun bercinta dalam peti ais. sebab macam sejuk jer..aku pun kalau nak g jenguk blog cik nurul neh kena pakai sweeter sejuk sampai ke sini. hihihihi. jadi kalau korunk tu asyik panas jer. apa lagi??

p follow ler

Ketiga : shout box dia tuh. makk aiii comeyynyaaa rasa nak kunyah2 jer..comei sangat kottt. aku rasa cik nurul neh suka bunga neh. tengok lerr banyak jer bunga kecik2 kan shout box dia tuh. huh!
comel ! mulalah  aku berangan nyanyi lagu hindustan dekat taman bunga. hihihihi. kalau korunk nak rasa apa yang aku rasa. apa lagi??

p follow lerrr

Yang last : Cik Nurul sekang neh tengah cari SPONSOR utk dianya GA atau  CONTEST. korunk yang rasa banyak duit bertabur kat jalan tuh. g la jadi sponsor. ke kalau korunk bukak kedai baju ke. tudung ke g la jadi sponsor. tapi kalau korunk ada ladang lembu . aku rasa cam tak payah laa kot nak sponsor lembu korunk tuh, cam payah jer nak post2 neh. hihihi :P


Akhir kata : memang tak rugi follow cik nurul neh!!!



nak tau lebih??
dua entry neh berkaitan jugak dengan cik nurul
huhuhuhu

sekian!!!

4 comments:

Kesuma Angsana said...

gd luck dik

Sue PeLik said...

:)

Miss Yaty said...

nk kenal la cik nurul tu..hihi :)
good luck :)

Sue PeLik said...

good luck hihihi g laaa berkenalan dengan diaa huhuhu

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com