Wednesday, August 1, 2012

Nak sambung belajar ke tak?? Kompiusssss weh!!

 

Nak sambung belajar ke tak??
arghhhhhhhhhhhh
kompiusssssss!!!

Kalau kau sambung belajar...
Bila kau nak kerja?
Bila kau nak ada duit?
Bila kau nak beli kate?
Bila kau nak kawen?
Bila kau nak ada anak & laki?
eh,eh, ke situ plakkk

Bila dan Bila??
dan
Bagaimana?? 


ermmm..bukak puasa nanti nak makan apa erkkk...

21 comments:

Mrs Velentine said...

sambung kalau mampu..tp kalau keja pun ok juga ble bantu keluarga

Sue PeLik said...

hurmmmm huhuhu still kompiusss~ hukhukuk cm no erk?? hukhukhukhuk

DekNie said...

buat solat istikharah... mintak petunjuk..

Cik Anis said...

kalau sambung belaja x rugi pun,ilmu dapat, dapat kawan baru, pengalaman baru. kalau keje pun same jugak. dapat kawan baru and pengalaman. yang penting buat keputusan yang terbaik ^^

Sue PeLik said...

huhuhuhu tengs22 ermmm huhuhuhu

Hanif Idrus said...

Belajau ler...
masa belajau cari le pakwe..senang ajer..hehehehee.
Orang kata tak boleh ada pakwe kalau masih sekolah menengah..kalu kat kolej atau U...bisa sahaja..!!

Sue PeLik said...

hahahahahah
tak dapat dah kot pakwe kalau sambung belaja pun
hihihi yang sambung sama semua dah tua2 hihihihi

diera_nadiera ulalaaa~ said...

hikhikhik tak yah sambong belajar..kawen jee..
hikhikhik gtal an diera ^_^

Sue PeLik said...

hihihihi kalau ada yang nak boleh gak kawen terus hahahaha

Erisa Levine said...

bg sy baek blajar dlu...dlm msa blajar pn bleh ambik part time kje..huhu

Sue PeLik said...

huhuhuhuhu tengs erisaaa huhuhuhu tu laaa pk cm tuh gakk huhuhuhu

I love Sleep said...

Errmm.. kalau keje, dpt duit, boleh beli itu ini.. kalau blajar, boleh dpt ilmu, dpt kwn2 baru tp nk itu ini ssh la.. TAPI kalau keje lepas blajar, biasanya gaji lg mhl drpd org yg x smbung bljr dan dpt bli lg byk..xde la ssh pyh sgt nk kmpul duit mcm org yg x smbg bljr.. tu pndpt sy

Sue PeLik said...

tengsss

even awk suka tidurrr
bagus gak erkk pendapat awk :)
huhuhuhu

I love Sleep said...

dpt idea dr mimpi ngeee~ tp bgus gk.. sbb pasni sy leh wt entry sal awk.. :P

Sue PeLik said...

hAHAHA entry sal saya?? hahah tak sabar nk tgu nehhh hihihi

adibahfaizah said...

Blaja dulu :D hihi. blaja tinggi duit bnyak. haha $$$

Sue PeLik said...

huhuhuhuhu betul2

Momo said...

sambung degree. dah tu carik keja.. pastu suka hati ko la nak pk nak kawen ke nak ape ke..haha

#cakap ikt pengalaman;p

Sue PeLik said...

momo...huhuhu saya dah ada degree~hukhukhukhuk tengah pk nak sambung master ke tak tu yang duk pk kawen segala huhuhuhuhu

UmmiSyarni said...

kalau rasa duit gaji dgn degree tak cukup baik sambung master.klo x,tak sambung pon xpe.kdg2 org yg berjaya dlm biz tu belajar tak tinggi mana pon~ pandangan si mata duitan.kikiki....

Sue PeLik said...

ummi-hahahaha betul2 sama gak neh. mata duitan gak neh. hahahaha

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com