Tuesday, July 17, 2012

Giveaways Kedua Cik Tom! Jommm Joinnnnn!!!



Nama Link diberi Cik Tom. Com,
Tahun 2010 mula berblogging;
Dari mana kenal Cik Tom?
Mana lagi? kalau bukan blogwalking.

Kimia Gunaan course yang hot,
Sampai membaca tak kuar bilik;
Entry mana yang aku bajet  Hot?
Tentulah entry Tips Dari Su Pelik.

Cik Tom memasak di sana sini,
Tetap berhasrat sambung sarjana;
Kenapa laaa aku suka entry ni?
Sbb aku taw korunk pun pernah rasa benda yang sama.



Artikel ini penyertaan bagi giveaway Cik Tom ditaja oleh JebengOtai  Papa Mifz, Amna, Kak MahhDania Eryati, Onlajer, NazriHatiputera, EielaRina Avail, Akhiyy, HafizulPuanbee dan KeretaHitam.”



Sekian!

Massihhhh!!

"Sapot menyapot amalan mulia"

p/s : Nak Join Klik ler mana korunk suka yang warna hijau tuh dan juga boleh klik banner. hukhukhukhuk. lagi satu, pantun itu adalah rekaan semata2 khas untuk GA neh so memang agak kucar kacir sikit. jangan copy atau terpengaruh sebab tak ikut piawaian yang sebenar. 
Weh faham tak??

 tak faham???




dush3!! dush!!



haaa?? fahamm??

okeh!

9 comments:

Mummy Akmar said...

Sue,

Tahniah yer

Salam perkenalan!...

Sue PeLik said...

salam perkenalan jugak!
:)

Miss Yaty said...

good luck ye..hihi :)

Sue PeLik said...

good luck tuh huhuhu :)

Norashiqin Kamaruzaman said...

singgah dr contest yg sama! =) gudluck ye sue ~,~

CIK TOM said...

tq join GA cik tom...wah kreatif siap berpantun..comel =)

sila update link penaja terkini yg dah finalise di akhir entry ye.. dah update inform kat; http://www.ciktom.com/senarai-peserta-giveaways-kedua-dari-blog-cik-tom/

tq =)

Bayu Kenangan said...

good luck!!!

Papa Mifz said...

salam kenal,tahniah sebab menang Esprit laptop sleeve case..!!

PM akan send hari nih, insyallah esok dapat yer...:)

Maaf lambat sikit hantar hadiah sebab agak sibuk lately..

donnyien said...

good luck untuk contest cik tom ni

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com