Friday, July 20, 2012

SEGMEN BEN ASHAARI : BLOGLIST RAMADHAN 2012 /1433H


Join! 
Nak join jgk? tak malu...hihi
nak. klik jer banner

eh, jap!
asal pic neh ke tepi??
biasa dia kat tengah jer..
hihihihi aku tak tau laaa weh..
aku dah usaha sedaya upaya dia ke tengah
dia tak mau jugak
aku pun buat keputusan lantak kau la!
janji kau duduk diam2 kat situ
hikhikhikhik

Kreatif tak aku???
:P

 kenapa korunk patut pilih blog aku??

sebab pertama, blog aku cepat loading! hikhik so korunk tak payah nak tgu sampai dua tahun setengah tuk habeskan loading. korunk pejam jap celik balik. ha! dah kua blog aku. kih5  


Itu sahaja!
hihihi
" sapot menyapot amalan mulia" 

31 comments:

Asmar Arafad said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

\\ Izzah // said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? :D

>> http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

AyueJean said...

Salam Ramadhan......
Jom tukar link....
Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

adibahfaizah said...

Yup, blog anda amatlah cept loadingnyer. Tak sempat nak pejam mata pun . haha

Haziyatul Najihah Hasin said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://haziyatulnajihah.blogspot.com

Cik Anis said...

ya saya terima tawaran anda ^^
http://anisfadliyana.blogspot.com/

CikOdah Gebu said...

terima tawaran anda :) Terima Kasih

http://cikodahgebu.blogspot.com

Solehah Shamsuddin said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Mohd Hakimi Zulkifly said...

MHZ terima tawaran kamu..MHZ dah masukkan blog kamu dalam bloglist

http://mhzmc.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-20121433h.html

Natasha said...

Salam Ramadhan. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA? http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

Solehah Shamsuddin said...

ye sy berminat

Natasha said...

dah update awk dlm senarai bloglist.. jemput jenguk sane k.
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

Misz Mieza said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

YES or NOT, please reply me HERE k! ^_~

Mieya Atiera said...

Ya, saya berminat :)

http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

yayahnasake said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

SILA REPLY D BLOG SAYA :)

Sue PeLik said...

cik adibah-hahaha kalau ada award blog tercepat loading agaknya saya menang tak? hukhukhuk

TERIMA KASEH KEPADA SEMUA YANG AJAK SAYA BERTUKAR LINK DAN MENERIMA AJAKAN SAYA. TRIMA KASIH DAUN KELADI SATG2 SINGGAH LAGI :)

JIKA SAYA TERLEPAS PANDANG SILA BGTHU ERK :) TERIMA KASEH SEMUA

Mizzs Ninie said...

Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

Cik Anis said...

TQ :)

Ayiesha Sani said...

berminat untuk bertukar link dengan saya??
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Syaz Blackrose said...

awak berminat tak tukar link dgn akak yang baru blajar buat blog ni?

http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

salam ramadhan

Muhammad Noor Firdaus BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Roslan Putra said...

ya... nak tukar link.... setuju

http://putra08.blogspot.com/

Ayiesha Sani said...

sudah berada di my bloglist..

Pka Rahim said...

hi
anda berminat utk menukar link bersama saya??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

tq :))

Waalid5035 ™ said...

Assalamualaikum w.b.t;

Anda berminat tukar link dengan waalid?

sila jawab di SINI

Jom Terjah dan komen N3 Terkini Waalid : Mengejar Rahmat Tuhan

Salam Ramadhan Al-Mubarak!

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum, maaf lambat invite..

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

Muhammad Noor Firdaus BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Blog Anda dah Ada Dalam Blogroll saya.:)

Ini Blog saya yang lain

UmmiAbi said...

Done follow:)
Maaf, ummi baru nak jejak...Tenet problem.
Ummi jawap k..
"Ya, saya berminat dengan tawaran anda"
Terima kasih ye..
http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

sukagelak said...

maaf lambat respond.
ya saya berminat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

fAtrinA said...

yeayyy updated in my list!
http://www.fatinarinabdullah.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

KhaiRul Azmi said...

Datang dari segmen yang sama dan Dah saya follow
Anda berminat bertukar link dengan blog saya?
http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com