Friday, July 20, 2012

Penyambut tetamu aku hilang weh! tlg carikan :(

hukhukukhuk
weh..tlong carikan penyambut tetamu aku tuh balik..
korunk kenal tak??
dia pakai baju warna biru
pastu dia duk kat tepi belah kanan blog aku neh..
hukhukhuk
bila orang datang dia mesti cakap

" selamat datang ke blog saya, jadi follower sy? lagi apa dia mencarut aku lupa! tapi last sekali dia mesti kata : byeee love u muaaaahhhhhh!!!"


rambut dia panjang! warna biru gak! 
hukhukhuk
aku dah tak tau nk cari kat mana
dulu aku jumpak dia kat blog orang lain...
tadi aku dah update blog neh. update ke? sama jer? huhu
aku terbuang dia!
hukhukhuk
sumpah! aku tak sengaja!


weh..kalau tahu dia kat mana or terjumpa dia..bagi alamat dia kat aku erk..
aku nak tempek dia balik kat situ...hukhukhuk
sedeh aku!


korunk pandai2
aku? makan pandai! tido satu lagi
pasal benda2 neh hukhukhuk
aku mana tau...

T.T

8 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

hahahah rs nk trgelak bca entry ni..:)

Sue PeLik said...

gelak laaa tak perr huhuhu
j

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak culik dia la sue. hehe

Sue PeLik said...

huhuu akak culik dia??? huhuhu
akak nak wang tebusan ke?? huhuhu
neh mesti ada kat blog aku neh..sat nak p terjah huhuhu

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tak jumpa ye? nama pun culik mesti la tak jumpa. hehe

Deanzofq said...

pinjam kejap. after raya pulang balik. woohaaaa. :)

Sue PeLik said...

husna~ hukhukhukhuk pai aty akakk hukhukhuk :P

Sue PeLik said...

deanzofq-huhu lama btul nak pinjam sebulan ler tak der pnyambut tetamu huhuhu

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com