Monday, July 16, 2012

BW blog kwn2 -> kecik aty = Ada ke dia kata aku ROBOT??

Alololoooooloooo kecik aty kenapa?? meh citer meh...
ermmmm...semalam aku Blogwalking (BW) (dengan nada yang sedeh sambil mulut muncung ke depan)
Memang ler best...(muncung lagi) dorang byk bagi aku INFO.
mcm2 info ada. info desa, info ria, infomer jer tak der...(smbil kesat2 hengus yang berjejeh)

aku pun seronok laaaaaa (buat muka comey sikit)
tapiii ..


bilaaaa aku nakkkk





KOMEN jer....



dia cakappppp....










plz prove u r not ROBOT!!!!!

huhuhuhuhu


aku pun buat laaaa, macam yang dia suruh untuk membuktikan bahawa aku neh masih lagi manusiaaaa..
hukhukhukhukhukhukhuk
TAPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



dia asyik soh aku buktikann jugakkk yang aku neh bukan robotttt...




aku bukan robot lah!!!
bukannnn!!!



Robot mcm neh!!


tapiii 





aku mcm nehhhhh
ha! siap leh wat peace lagi! robot mampu?? heh?




dalam linangan hengusssss aku klik tanda x di kotak sebelah kanan tanda pangkahhhh...
aku tau aku bukan sesiapppaaaa
hukhukhukhukhuk

tapiii bagi laaa aku komenn..huhuhu

sapa nak pujuk aku nehh???? :P

sekian!

p/s : Utk menghilangkan bnda yang aku kata tuh yang menyebabkan susah nak komen terutama org yang rabun ayam cam aku neh tak dapat nak detect huruf apakah itu?? sila rujuk entry di blog kepunyaan ..

aku neh sebenarnya tak igt sapa yang tulis sal entry neh tapi yang aku igt aku pernah baca! bilaaa aku cari2 balikk dengan susah payah weh! haaa jumpa pun TUAN nyaaa!
alaaa comehhhhnyaa!!
bukan sal word-verification tuh jer tapii mcm2 lagii kalau nk tahu tentang byk lagi tentang blog  korunk leh g blog dia ya!

maaasihhhh!!

5 comments:

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Wuahhh , tersambung keterharuan ku disini:') Tengs awk:) Sebagai nak balas budi , saya nak bagi free header tu awk sbb awk sudi promote yana , bagi details kat mana-mana komen blog yana eh ? Thanks so much awk !!!!^^v

Sue PeLik said...

alaaaa..huhuhuhuhuhu terharu sama tetiba! hikhikhik tapi saya wat neh sbb serius gila tensen semalam masa BW hihihi jadi sy nak semua orang buang bnda alah tuh mcm yang awak anjurkan tuh...saya nk suruh pun tak bapa nak pandaii bab tuh saya mention awk je hihihi

welcome!!!! :)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Alahaii , awk bg laa details saya tak pandai sangat buat tanpa details yang awk mahu , hehe . Bagi jer details , insya-Allah saya boleh buat yg terbaik , dan thanks sbb tag saya , kalau syarat senang , yana join eh :)

HanNah said...

Hahaa. Terasa kegeramman seyhhh.. LOL. Patutny dia tulis ; please prove you're a not computer ; .. ahahha. Suka baca blog Cik Sue ni. Kihkihkih :D

Sue PeLik said...

huhuhu Tu ler cik hannahh oiii!! mood tetiba jadi swing jerr hahahah. tima kasih ~ nt jenguk lagi yer..sesama ler kita saling menjenguk. sapot menyapot amalan mulia. hikhikhik

Cik Yana - saya dah balas kat awaknya cbox :)

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com