Wednesday, October 17, 2012

Tambah Lemak~

hahaha. mata terbeliak. dah tu siap tengok kat tempat lain lagi. maklumlaaaa. aku bukan boleh kalau tengok perempuan cantikk lalu mula la aku nak tengok tahap kecantikan dia. pastu balik rumah tanya cermin sakti. 'heiiiiii cermin sakti!! sapa perempuan paling busuk sekali dalam dunia neh??" tetiba cermin sakti aku tunjuk gambaq neh
v
v
v
v
v
v
v
v
hihiihi. tak pasai2 hang kena kan?? siah nur adila? (bukan nama sebenar) huhuhu. aku kuaq bercinta dengan dia neh laaa semalam atas urusan kerja+poya = ini laa kawan segodang dengan aku. kami memang suka menambah lemak bersama2. huhuhu. hari neh keluar ja. kami makan tiga kali kot!!! jom tengok kami makan hape???
v
v
v
v
v
v
v
v
dominossssss!!!! dah lama aku tak makan weh. sejak2 aku putus tunang. terus aku tak makan dah. lebih kurang setahun lebih dah. eceh! kunun macam ada sejarah! hihihi. aku tak berkesempatan nak makan weh. asyik makan cekodok jer. huhuhuhu
haaaaaaaaa. neh dia! garlic rings apa tah nama dia. aku dah lupa. panjang sangat namanya pun. susah tok kadi nak sebut akad nikah kank. eh? tok kadi pulak. benda neh ler yang cik siah nur adilah tu melantak sampai habeh. katanya sedap! aku tak berapa suka sangat. makan pun satu tak habeh. huhuhuh
tara!!! then neh laaa pizza dominosss yang aku dah cekik dua keping sebenarnyaa!! hehehe. kami beli set yang rm sepoloh hengget jer untuk makan sorang. neh pun jenuh nak habehkan. tahu sebab apa?? sebab sejam sebelum kami dah makan bihun soup dengan sizling mee kat food court tesco!
Air Tin maountain dew
pizza 4 potong aku tak hengat nama dia. mungkin chicken peperoni. 
garlic ring tuh
pizza tambah cis! eh, cheese. RM singget jerk! huhuhu

RM11.60#

Boleh la kan?? nak rasa! so sapa tak pernah rasa baik pergi cuba! sebab aku memang suka dominos lagi dari pizza. tak tau kenapa. entah2 dorang neh letak ubat pengasih tak? sebab tu aku asyik teringat2 jer. asyik dominos. dominos. heeeeeee.

selamat bersarapan!

kbai!


32 comments:

DAIRI FARISHA said...

sedap! lame xmkn..tapi piza die nipis kan

hainom OKje said...

OKje amat memahami...... sizzling tu makan lunch kan yg pizza tu tuk makan malam....konon2 makan kul 6 lah tak mo lemak tu bertingkat2 berlapis tak pe lagi...he...he....... onion ring tu sedap apa.... rugi tak suka!...

Kesuma Angsana said...

aduhai mmg leh ternak lemak ni hehehe

Momo said...

ehh..tak ajak aku...ko ni asek dengan cekodok je....haha

dEdEQ dE wIshEs said...

ALA .. RINDU LA MO MAKAN DOMINO GAK .. SOBSOB .. SUE .. BANJE LA DEQ SKALIK .. HEHEHE ..

CUMEL LA SUE NIM .. PEEWIT ..

Nor Zilla Sensei said...

saya xsuka dominos.huhu. ingat kn ade pngalaman putus tunang td.huuhu

Sue PeLik said...

@hainom OKje hahahah memang pun okje! kunun2 macam tak gemuk jaaa kalau makan siang padahal makan siang berbakul2 kot huhuhu

Sue PeLik said...

@Momo hahahahha momo kau memang lawak dan sorang kawan aku yang sangat alert! hahahaha

Sue PeLik said...

@Nor Zilla Sensei huhuhuhu zilaaaa ada. jer. ada pengalaman jugak ke?? :)

Sue PeLik said...

@dEdEQ dE wIshEs hahahah dedeq jangan kank ada orang kembang semangkuk kank hahahaha

miz ruha said...

dah lama tak makan pizza domino~~

dya bunga said...

dya pun lama xmkn dominos..tpi dya suka pizza hut lgi.hihi

AnneRaini said...

akak pun lagi suka dominos sbb lagi sedap.

elyna mirsada said...

jom kua dating ng sy plak..ehehe

are_lin@yu said...

beznya klq ngn kwn2..hihi

Mieya Atiera said...

Amboii. banyaknya makan !

Cik Nur said...

awat xcakap mai dominos...dekat je dengan opis nur.. kalau dak boleh pi join tmbh lemak sama..kikikikiki

kalau pegi dominos kat kamunting ni, kompom lalu n balik ikut depan opis cik nur..! #kalau ikut kemunting la...

┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌ said...

mmg mengundang lemak menepu dlm bdn tuhhhh he he

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

seriusx pnah mkn dominoz... entry xda doodle ada baby comel je>.<

Nida Mohd said...

garlic ring tu nampak sedap lah..

kiera'sakura said...

xpernah mkan lagi dominos tue. blh tak pengantin nak mintak awk belanja? kihkihkih :p

nt la nk ajak osmate kesitu.. sue la nie pnye pasal!!!!

Sally Samsaiman said...

errkk...lapar ni ! hihihi...sedaapnya Dominos...actually mmg Dominos lg sedap dr Pizza Hut.. :P

AyueJean said...

Amboi sedapnya........
Terliur kejap...
Hehhehehehe...

teratak hati said...

Tk pernah mkn domino piza..lg sedap ke dr pizza hut??

kate na said...

nampak sedap ..perut dah lapar pula lepas tengok tu ...

Mrs Velentine said...

tak pernah makan lagi domino pizza..

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Woooo , sodappnyaa...waktu2 mcm ni jgklaaa nk bg yana terliurrrrrrrr sudahh , haha..

P/S : Dh lama yg menghilang ,, sebab anak saudara yana balekk.. nt yana buat entryy okeng ! heeee...

Nurul Aini said...

Lapor lagi..dari tadi saya tengok orang post makanan..ni nak kena pergi hentam semua makanan ni.

Fiza Suhaimi said...

fiza ingatkan sue betul putus tunang.. hehehe..

domino pizza lbh sedap drpd pizza hut.. aiyakkkk lapaq nyaaaa :3

Sue PeLik said...

fiza betul laaaaa pernah :)

Mia Liana said...

uiii sedapnya... terasa lapar pula tengah2 malam ni..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

order untuk akak 1 sue. hihi

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com