Monday, October 15, 2012

Penghargaan+merepek=banyak pulak blogger yang aku mention~


 
entry -->> bangga diri :P mohon semua jeles!!!

aku pun tak tau apa motif aku letak gambar dorunk neh tengah sengeh-sengehdah lama sebenarnya aku nak update entry sal benda ney, tapi asyik tak berkesempatan ja.aku kan suka buat2 sibuk!! huhuhu. sumpah aku sibuk betoi! tapi walau sibuk makan tetap makan. ha?

Aku sebenarnya nak ucapkan tenkiu and i lap u so much-much kepada cik tasya merapu sebab pilih aku sebagai pemenang pertama untuk entry menarik dalam contest dia. huhuhu. lepas tue, esoknya pulak aku dapat berita aku menang jugak untuk kategori yang sama! huhuhu jugak tempat pertamaa. eleh! hehehe untuk contest cik wawa. terima kaseh cik wawa sebab pilih kita untuk entry menarik tuh! :)

Tak berapa hari kemudian, aku dapat lak cabutan bertuah daripada KA untuk dapatkan keychain yang comel2 tuh. aduh! dan sampai baru jap tadi! huhuhu. comey tak sempat nak snap! huhu. betuahhnyaa diri. tenkiu KA! bertuahh tangan ka dengan saya. hehehe. dan hari neh?? ya! hari neh aku bertuah lagi. terasa aku laa manusia paling bertuah dalam dunia neh. ceh! huhuhu aku bertuah untuk GA jiwa rosak! tenkiu abg jiwa rosak. eh. hehehe. saya dah pergi tuntut hadiah! cepatnya? hahaha hadiah kot? sapa tak kalut?

Okei! selesai contest montest. mesti pelik kan?? tak nampak pun aku join contest tapi tetiba menang?? hahaha aku join contest semuanya kat blog aku yang satu lagi kat sini blog neh khas untuk entry peribadi dan segmen sahaja. huhuhu

seterusnya! penghargaan buat adik nisa weeeeeee dia laaa yang edit blog aku yang satu lagi tuh. cantik kan??? terima kaseh nisa melayan karenah pelik akak neh! adik yang sporting!! huhuhu. blog aku neh pun cantek sebab cik aini. huhuhu. Kemudian tengs kepada pengomen2 aku yang pelik cer tengok sebelah kanan -->> dorang memang best! tak jemu2 menyinggah sini. jenguk aku yang sibuk neh. maap my honey dew! kiter bulan neh dengan bulan depan memang sibuk sikit lepas tuh okey! tak sibuk dah leh melekat kat blog uolllsss sampai abang jamil mampus . eh? 

sebelum terlupa kepada cik kira "kompang di palu pengantin baru!, ewah" hehehe. kepada cik nur. amacam jom kita makan bihun sup kat selinsing tu nak?? heeeeeeee. okje pun kata "budak neh keja dia hilang, makan, hilang, makan dan hilangg pastu makan" hehehehe *larikkkkkkkkkkkkkkk

22 comments:

Cik Nur said...

Haishh.tengah sejuk2 ni bila teringat buhun sup memey meleleh leww..!

insyaALLAH...ada rezeki, ada masa kita boleh mkn sama2...

psst..ape lagi menu sedap kat situ..? heee... <--punya buruk lantak pasal mkn..hahaha

PMR candiates 2013 said...

bhahaha , lawaklah entry ni . kreatif !

AbgferOz said...

amboihh byk nye menang.. nak tarek blik la hadiah hihihih :P

hehehe pape pun tahniah :P

Mieya Atiera said...

Amboi, banyaknya nama blogger yg dimention. Tahniah, rezeki berblog

Momo said...

banyak betul penghargaan ko nih...

kiera'sakura said...

wahhhh tahniah la menang banyak.. xnak share ngn kite ke? miahahahahaha :p

lagu tue awal nya nyanyi. nyanyi la time sy berarak ke meja makan pengantin nt.. hahhahahaha :p

are_lin@yu said...

mmg byk nma blogger nii.hihi..sue kt na?jomlah kta jumpa plk..hihi

KorN said...

nama korn xde kne mensi.. majuk ah dengan sue... hukhukhuk.. sue dah makan? <---peliik je tny mende cam ni... hahaha

KorN said...

ahh... komen tak kuar plak... menci.. cepat aprove...

blog usang said...

tahniah atas kemenangan awak di blog cik tasya tuu...wowo..hebat!

hainom OKje said...

Huh... balik dating je terus menang contest...... hu...hu.... hadiah bagi dua ar.... ( lempang dulu baru boleh!!! he..he... sanggup melempang putih wai merah....he..he..) start dah merapu.....




dya bunga said...

ramainya kne mention.hihi

maszull said...

assalamualaikum sue...oh ada blog untuk contest jer yer...:)

Cikgu Ma said...

wah..banyak tuah bulan ni..hehhe..tahniah...

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

wah bestnya, bertuah btol sue..hikhik..

Misz Mieza said...

wah! Banyaknya menang! Tahniah Sue.. MM ada gak join segmen jiwa rosak tu.. Tak terjah pun lagi.. huhu..

miz ruha said...

tahniah2...

blog GA dah cantik... ^_^

Sue PeLik said...

hehehehe korunk mmg sportinggggg!!!! tengg komen :)

dEdEQ dE wIshEs said...

HAMBOI KEBERUNTUNGANNYE DEAR <3 BAGUIH3

Kesuma Angsana said...

mmg dah tertulis rezeki sue tu!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tahniah dik :)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Fuiyoh ! Untung laaa bnyak menang ! Untung laaaaa ramai yg dimentionkan.. hikhik.. terjah semua ya :D

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com