Thursday, October 18, 2012

Hilang sebab buat facebook fan page~


Rasa macam berkurun jer tak update neh. huhuhu. rasa macam lama jer aku hilang. p mana???tak p mana pun. aku sibuk. sibuk buat fan page. hahahaha. korunk tau amenda neh??? jangan ler tanya aku bebanyak.aku pun tak berapa nak tau. aku rasa aku neh dah macam kena pengaruh rakan sebaya jerk hahaha. bila aku nampak orang buat benda neh?? aku pun gedik2 nak buat. gedik sangat kot! sampai bebai2 awat tak boleh neh? kenapa tak jadi macam orang lain neh? aku nak letak nama apa neh?? huhuhu. 

penting ke benda alah neh??aku pun tak berapa nak tau fungsi dan kepentingan dia. tapii alang2  aku dah terbuat neh kan. aku ingat setiap kali aku wat entry aku nak ping ler kat situ. ping tu apa?? weh. plzzz jangan tnya haku. aku mana tau. orang sebut cam tuh aku ikut laaaa muaahahahahahahha! :P opsssss ! weh, p ler try like. aku nak tengok jadi tak. :P huhuhu. baru ada 3 orang jer yang like tu pun jenuh aku paksa, aku ugut bagai dah. huhuhu."aku cakap kalau tak like aku nak terjun katil aku" :P. okeh lah! tu jer aku nak cakap. kalau ada sesapa tau kepentingan benda neh mai laaa share kat aku okeh?? :)

kbai! lap u! :)

28 comments:

Cik Nur said...

wahhh..dah maju sue ni..ade page fans lagi.. :)

Mrs Velentine said...

dah like

dEdEQ dE wIshEs said...

DENGAN SEGERANYA DEDEQ PECUT 250 KILO METER PERSEGI PEGI LIKE PAGE SUE .. HOHOHO

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

fb lebih kepada public.. kalo kita ada update ke hape kita ping kat fb page, so org tau la kita ada entry baru... org yg jenguk blog kite pun makin ramai nati... tu pasal sy suke like page blogger senang nak bw hehehe:3

Kesuma Angsana said...

KA kurang aktif di FB ni

Sue PeLik said...

@Cik Nur hahahaha maju jugak laaa tu pun try2 jer huhuhuhu

Sue PeLik said...

@dEdEQ dE wIshEs tenkiu!!!!! sooooooooo mcuhhh i lap u ketat2 ler huhuhuhu

Sue PeLik said...

@◕ Kawaii D Y S H A ◕ tengsssssssssss huhuhu baru saya tau!!! huhuhu

hainom OKje said...

Dahsyat tuuuu..... ala-ala Siti Nurhaliza tu.....wa cakap lu...he..he...

Nak share kepentingan manalah OKje tau... memang tak tau pun tapi takut-takut tup-tup OKje pulak yg ada fan page....ha..ha...

Jue Jaynee said...

best la ada fan page

Sue PeLik said...

@hainom OKje hahahahahha lepas neh abeh laaaa. hihihihi jom join!!! sue nak jadi orang ptama jer like fan page okje huhuhu

blog usang said...

alhamdulillah.....bagi yg ramai peminat spt admin blog ini memang patut layak buat facebook fan page..

syabas diucapkan..

Sue PeLik said...

BU- besar sgt pujian tuh huhuhuhu. tengss :) saya pun suka gak g blog awak banyak informasi!

Sue PeLik said...

BU- besar sgt pujian tuh huhuhuhu. tengss :) saya pun suka gak g blog awak banyak informasi!

Nurul Aini said...

Dari tadi nak comment..tak lepas-lepas..ehh..line ni dengki benor..Nanti internet teman ni laju macam kilat, teman pergi like pages cik sue ye. ^__^

Fiza Suhaimi said...

wahhh.. tahniah sue dah ade fan page sendiri.. okayy beqeh nanti fiza like.. hehehe..

sorry sue lama fiza tak jenguk sue.. harap sue sihat ye.. keep it up kay sayang.. ;)

miz ruha said...

dah like..
hihi...

Pelangi Senja said...

tagging u dear.. :D
http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/10/segmen-sophieparisputra-giveaway-to-you.html

eimah siti said...

nak like....heheh

Mia Liana said...

ok... dah like dah fanpage tu..... ;)

dEdEQ dE wIshEs said...

I LAP U TOOOO .. ACI LA KAN BALAS BLIK .. HAHA

Mieya Atiera said...

Mieya pon dulu ada buat. tapi mlas nk aktif fb

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak dah lama tak online FB. aktif kat blog je :)

Momo said...

aku dah lama kuburkan fb aku...hahaha....

ayut said...

wah...semakin maju..nice~~

Sue PeLik said...

tengsssssss pada semua yang like! :)

Che Rosliza Che mat said...

like jugak..

kiera'sakura said...

like dah!!! xpayah nak buat ayat kalau tak like nak makan non stop sebulan pulak!!! :p

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com