Friday, October 19, 2012

Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!


 

Join!
hari neh aku rasa macam kesepian jer
so aku pun cari segmen untuk join. nak join contest. malas pulak.
nak tunai kan syarat2 tuh banyak sgt :P

Aku neh banyak keje sebenarnya tapi aku tak da mood nak buat. orang selalu cakap mood ke laut la ke bulan la. mood aku? entah. hilang kena culik dengan naruto kot. huh! nak tebus balik mood aku pun tak da duit. huhuhu. "duit tak ada tapi hati ingin kawen lalalalala" eh? apa aku merepek-repek neh? hurm korunk nak kawen? aku nak! aku nak! gila gelojohnya kau sue ? please oke. aku nak kawen bukan sebab hape. sebab macam best jer boleh pergi jalan2 sama. boleh tgok TV sama2. boleh jalan2 p tesco sesama. boleh p beli lampin baby sama2. huhuhu. pasal tue aku nak kawen???? hikhikhik. :P kank my sis mesti bebel panjangnya. hukhukhukuk. mungkin dia akan cakap :

"tahu tak kawen tu banyak tggjwb? bukan nak bersuka ria jer?"
hihihihihi

incik paiz would u meri me? eh? hihihi. :P
tak nak? tak sude! i will find someone like u! ewah

kbai!

32 comments:

Zura Tamin said...

kawin cepatt suee.. rugi kawin lambat .. :) kalau sdi meh lahh singgah http://zzqil.blogspot.com

Mieya Atiera said...

Selamat bersegmen :)

Cik Ain said...

go0od luck !!

hainom OKje said...

Memang tgh membebel ni.... teman jangan fikir sedap-sedap je sue.... memanglah time sedap memanglah sedap....(jgn pikir lain plk!!!!) boleh gi tesco, boleh gi genting.... kang time nk gi rumah mak pak mertua...!!! seram sejuk...suh masak lagi, tidoq sana lagi....hish macam-macam...ha..ha... SO... amacam? berani kawen?

dEdEQ dE wIshEs said...

ECECE .. KAWEN ? HOKHOK ..

SELAMAT BERSEGMEN SYGG

Sue PeLik said...

@hainom OKje hahahaha kan dah kata?? hihihi baikkkkkkkkkkkkkkk. tak kawen lagi hihihihi

Sue PeLik said...

@dEdEQ dE wIshEs tenkiu dear! :)

Sue PeLik said...

@Zura Tamin yeke?? kena kawen neh ihihihi

~didiey~ said...

join jugak..hehe...

Che Rosliza Che mat said...

selamat bersegmen dear...

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen..

Suara Hati said...

wahhh...rajin sue bersegmen ..apapun, selamat bersegmen :)

Yuliana Wahit said...

TQ dear join this segmen.. done follow u.. link blog awk pon dah dimasukkan dalam list. so, dah boleh blogwalking.. Happy blogwalking!!!

Eraz Fadli said...

E'RAZ DATANG MELALUI Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!..

http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

wany♥ said...

Datang melawat sini :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Nur Atikah said...

datang dari segmen yg sama.

http://budaksatulima.blogspot.com/2012/10/segmentambah-follower-banyak-banyak-kak.html

Done follow you. Follow balik yer? tq

Emas Putih said...

hI. dai segmen sama.
http://www.kisahemasputih.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Call me DayaOwesome said...

Hi there :) done follow you . Follow me back http://mlolipop.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

MIRRA NADHIRA MUSTAFFA said...

lompat si katak lompat.. lompat singgah sini.. lalalala~

#http://beautyshinju.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

kiera'sakura said...

jom kita kawen hey! jom kita kawen hey! hihiihihi

anyway dear. Allah beri apa yg kita perlu bukan apa yg kita mahu. dan Dia berikan apa yang kita perlu tue bila kita betul2 dah bersedia untuk pegang amanah yang DIA kasi. jadi mungkin sementara masih single ada masa nak perbaiki diri mantapkan apa yang kurang. jgn berhenti berdoa. sy doakan yg terbaik tuk syng sy nie ;)

fardiyah said...

singgah sini sambil follow^_^

http://fardiyah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Emas Putih said...

hai dari segmen sama ^__^ sy bw sini
http://www.kisahemasputih.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

ell lina said...

hye pretty..cute nye die :p
kite datang dari segment yg sama..kite done follow awk..
follow me back?? >,<

http://fairyell.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Yanie Andierah said...

Hi saya dtg dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Jom singgah ke blog saya dan follow saya ? http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Afasz said...

dr segmen yg sama, follow ur blog

http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Mama Adam said...

as salam,

dr segmen sama.

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

ha.... tambah lagi sorang follower. Memang banyaklah follower :)

Sue Lynnda said...


Assalam,

Saya dari segmen yang sama!^^. Follow back belog saya ya!

Isabella Bag House said...

Assalamualaikum

Saye dri segmen yang sama
http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/11/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Saye da folo kamu. folo saye balik ea. :)

Nur Fahz said...

Assalamualaikum..singgah sini dari segmen cik yuyu.Happy blogging dear :)

MisZ aA said...

done follow. dari segmen yang sama.
http://misz-aa.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

emma michiyo said...

jom bantu cik emma lepas target dapat 200 follower... cik emma dah follow blog awesome awk...
jom follow blog tragis cik emma :)

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Assalammualaikum, is datang dari segmen yang sama, done follow sini.

http://iskandarx.blogspot.com/2013/03/segman-tambah-follower-banyak-banyak.html

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com