Sunday, September 9, 2012

Sue Pelik Muncul setelah seminggu Hilang!!


Assalamualaikum!!!
Haiiiiiiiii semuaaaaaaaaaaa!!! rindu aku tak???
Tak!?? elehhh yer latooo!!
Hhuhuhuhu rindu kamu!! setelah seminggu aku tak menghupdate blog neh! 
waaaaaaaaaa~ tak sangkaaa hebatnya rindu kepada blog mengalahkan rindu kepada pkwe jerk!

Banyak yang aku nak citer.
banyak yang aku nak kongsi bersama!! tak tau mana satu yang aku nak dulukan !
Terima kaseh kepada semua yg mendoakan aku untuk INTERVIEW!
Terima kaseh kepada yang datang tlg buang2 kan sawang kat blog aku neh!
Terima kaseh!! yang rindukan aku!
Terima kaseh kepada yang ajak aku Join GA ke contest ke! nanti aku tgok yer syg~
terima kaseh kepada yang follow! Huh! sabar2 nanti aku follow balik yer~

Kepada Cik Tom ~
Hihihihi trimas! cabut nombor saya! hihihihi
Aku menang weh!!
 
Kepada peserta2 segmen Incik Hanif ~
waaaaa semakin galak erkk semua!! best2 jap lagi aku join follow dan blogwalking!! :)

Kepada peserta2 segmen Izzah ~
segmen dah tutup!! weeee! sat naaaahhh satgi saya p terjah hampa semua!! :)

Kepada I love Sleep ~
Terharu bila u sedar i dah lama tak update!! huhuhuhu

Nanti aku nak citer sal benda2 neh~
-Interview! rasa2 aku dapat x??
-kejadian ragut depan mata haku weh! Takut!
-Pasal aku yg rendah neh direndah2kan lagi hingga menjadi rendang! huhu apakah?

Tungguuuuuuuuuu~

*Beruk aku neh dah kena terminated kalau ikutkan. tak tau ler kenapa tetiba leh guna plak! hihihi*

Aku saat dan tika ini. hihihi sumpah! serabut weh~

 

11 comments:

Hanif Idrus said...

Aku ingat satu atau 2 bulan tak updated bila baca entri awak ni...kekeke.
Jgn lupa terjah geng2 terjah kita dalam segmen.
Dan tak sabar nak tahu pasal kena rendang ni...kekeke.
Selamat pulang

elyna mirsada said...

adoi..p sikat rambut dulu br xserabut.hehe

Sue PeLik said...

hanif-hahahahah nanti aku citer laaa tak der benda pun huhu

elyna-hahaha baek2 nak p sikat rambut ler neh huhuhu

Mrs Velentine said...

hi..akak pun baru online ni

Sue PeLik said...

huhuhu tu ler sesama laaa kitaaa hukhukhuk

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Rindu sngt sngt dkt awk , entry awk... penulisan awk..muka cute awk..dan semuanyaa tntang awk :) *:')*

Sue PeLik said...

hahahahhaha!!! rindu awak jugakkkkkkkk!!!

hainom OKje said...

hu...hu.....OKje rindu dalam hati ...

Sue PeLik said...

hihihi missssssss uuuu okje!!!

I love Sleep said...

hehe thx cik sue pelik sebab baik ati mention nme ILS.. weee~

Sue PeLik said...

huhuhuu tgu next2 entry nama u ada lagi! huhuhu sesama laaa yer huhu

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com