Wednesday, September 26, 2012

Sibuk Ler sangat~


 

Korunk pernah buzy sampai tahap gaban punya atok tak??

20 comments:

eenie minniey said...

busy sgt2,on9 dan on9 lagi,pesbuk twitter blog tumblr skype pesbuk lagi dan lagi :D

ayut said...

hihi...same mcm komen atas la :)

Hazwani Harun said...

hehe..betul kata eenie..sbuk tang tu..hehehe

Momo said...

haa..bz..bz blog memanjang..tapi bile tak dapat bukak blog..monyok memanjang..haha

Cik Nur said...

pernahh..pastu termengah2 balas BW..huhuhu

elyna mirsada said...

slalu buat2 bz jer..=)hehe

Mrs Velentine said...

perrnah smpi tak sedar tup2 dh jam 6

Nor Zilla Sensei said...

hahahaa.. sibuk bertenet je

Everything's Everythings said...

penah la juga xD

cik nana said...

busy busy jugak jangan sampai busybody okay. hehe bahaya tu..

Mieya Atiera said...

Pernah lah jugak dulu. But now, takde dah. Cuma takde idea je nak update apa. hehe

Sue PeLik said...

hahaha nampaknyaaa semua bz dengan blog jer huhuhuhuhu

Ahmad Zarif said...

tengah bz gak skang ni. tp sempat je bw. hehe..

C'Jai said...

pernah..balik umah terbongkang ....penat...hehe..

eimah siti said...

pernah dan sedang bz..hehhehe..tp ni luangkan masa sejenak utk brblogwalking....=)

hainom OKje said...

Cikguuuuu.... cikgu bizi buat ape????.... posing sakan lah tu...he... cercite kat OKje

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak kalau tak busy camni la, semua entry nak komen. hehe. kalau busy nak gosip2 pun tak sempat. kih3

eza miza said...

haha..baru lepas merasa bz yang serabut dan menyemak kepala otak.. arini baru leh menenangkan jiwa dgn blog..huahuahua..

Shah Eira said...

buzyy gileeeeeeeeeee

Novelgurl said...

sampai atok gaban x lagi..haha.lawak r kak sue nie.spontan je

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com