Tuesday, September 25, 2012

kami budak sekolah??


Jom layannnnnnnnnnnnn~
kitaorang punya angan2 untuk jadi muda balik~
gambar berpakaian sekolah neh di ambil pada minggu lepas~

aku, siah & wan~ kunun2 baru balik sekolah. comey tak kami?? huhuhu 
neh kunun2 aku tengah ajaq siah study laaaa neh. syafiq laaak tengah stress baca buku hapa pun aku tak tau. huhuhu
adegan romantikus kalau tak dak. tak sah! kunun3 tengah bercinta. peeling2 macam najwa latipah. sorang baca novel sorang pegang gitar. gedikkan ?? hikhikhik
huh! depa kata gambaq neh lawa. tapi aku rasa gambar neh laa paling busuk sekali di abad ini. huhuhuhu. apa yang aku terkejut sangat pun aku tak tau. huhuhuhu. baca novel jer pun. bukan cita hantu! huhuhu
wahhhhhhhh gila punya study!!! kalau macam neh aku study masa spm dulu. sekang mesti aku dah jadi doktor. huhuhu. bila orang datang hospital jer tanya. " cik sakit kat apa??" dush!! "kalau aku tau aku sakit hape aku tak mai sini" heheheeh
hahahha. asal semua muka tebakaq neh??? saja aku edit cam neh.keh2 depa kalau tengok neh mesti depa mrah. kih2. masa nak amek gambar berempat neh agak mencabar sebab ada sorang yang kena p set time. then berlaku laaa kekecohan kerana ada ja yang tak kena! janggut aku tak nampak la. lemak aku bergelimpangan laaa dan macam2 lagi.
soalan yang sering ajukan dan bagi kami adalah soalan yang susah nak dijawab "macam mana nak bagi tak nampak gemuk hah??" huhuhu. nak wat macam mana.lemak2 tu tak dapat disembunyikan lagi. huhuhu. terima laaa hakikat. huhuhu
Amacam kami nampak muda tak??? huhuhu ada satu kes di mana budak2 tu tegur kami semua ney ponteng sekolah. padahal??? aku neh kalau nak masuk sekolah balik jadi murid pun orang tak terima dah! huhuhu. tua bangka dahhh weyyy. huhuhu. baju di taja oleh anak sedara aku! hehe muat2. kira aku kurus lagi tuh! 

mungkin ada orang kata. hampa takdak kerja ka?? dari hampa sibuk bergambaq lebih baik hampa p kira bulu kambing ada berapa kilo. huhuhu. wehhh neh dah minat kami sejak baby. nak wat macam mana?? kan?? macam uollsss pun ada minat kan?? contoh kumpul setem. hihihihi

kbai!! :)

23 comments:

Kesuma Angsana said...

mmg teringat balik KA kenangan dulu sekolah lah. Sue, KA dah buat balik ke normal komen ! sbb ramai x brp tau guna Nufnang X tu hehehe

AyueJean said...

Memang takde keje sungguh.....
Hehehhehehe.......
Tapi sesekali imbau zaman sekolah syok jugakkan......
Siap ada buku bagai.....

P/s: Ada video clip x? Hehehhe....

ayut said...

hahaha..sesekali bt bnda yg xde keje ni sronok jgk...mengimbau kenangan gitu :)

~PILOT LOVER~ said...

moment waktu sekolah lah yg paling indah kan...heheh :)

Hazwani Harun said...

Hehe..kenangan zaman sekolah laa yg paling best..nak sekolah balikk!!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

rindunya zaman sekolah :)

NUR said...

Bestnya gambar2 ni..

Eh.. Camne KA buat tu? Nk Tanya dia la.. Tutorial pliss

hainom OKje said...

Sue...gambau tu macam berlakon je...he...he... biar betik!!!!....

Seronok kan zaman sekolah....

Romeo Laut said...

Hahahahah. Apakah? Aku tak sanggup dah nak pakai baju sekolah. Mau kena gelak aku..

Everything's Everythings said...

Teringat lagi kes budak dh habis sekolah berpakaian sekolah dan masuk ke dalam kelas semua..
siap jadi kes polis lgi akhirnya hahah

teringin nak pakai baju sekolah balik :P

BERT said...

best la gbr2 ni.. teringin plak nk buat ngan hubby hihi

Raudzah Zahari said...

So sweet lah you all..best jugak ya jadi budak sekolah balik...

Nurul Aini said...

hahaha, tahu tak apa cik sue..diorang selalu tanya, macam mana nak edit gambar bagi tak gemuk haa..?haha, motif pakai baju nie, mmg tak ada keje lah kan..hehe..seronoklah tgk cik sue dgn kawan-kawan pakai bju sklh..nak join.

kiera'sakura said...

tudiaaaa rajin sungguh hampa semua no kihkihkih... klu kami dak la nk pkai bju sekolah nie nak iron pun segan hahahaha..

sue PM sy alamat dengan nama penuh awak.. ASAP tau!!!!! *tegas nie tegas hahaha :p

OnE_nIeZuKa said...

haiii..

marilah join giveaway saya nak makeup.. hadiahnya istimewa n banyak...
http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-nak-makeup.html

are_lin@yu said...

wahh mmg nmpk mcm still bljr lh..hehe

Cik Nur said...

bila tgk uniform skolah terus jadi rindu..!
bestkan kalau boleh undur masa...huhuhu

cik nana said...

owhh ini sangat cool. rinduu jugak nak pakai baju sekolah.

Sue PeLik said...

huhuhuhu kan?? rindu zaman sekolah balikkk huhuhuhu

I love Sleep said...

macam sronok je huhu~ nk wt reunion tema bju skolah la..

eza miza said...

haahha.. stail abeh..mujuq tak kena ligan dgn encik polis sebab ponteng..kikiki

Shah Eira said...

hahaha betul betul

Novelgurl said...

perghh kak.biar betul? serius wt cmnie? gempak rh ! haha.sporting abis.

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com