Friday, September 28, 2012

kawan2 baru aku di blog part 2~ siapa???

nak cakap u r my bes pren pun nak bergaduh ka??? hahahahah

Sambungan entry yang ini , aku memang banyak jumpak kawan yang ohsem!! yang sorang neh aku jumpa dia masa aku join segmen yang dia buat. seingat-ingat aku la. aku memang harap sangat aku tak lupa kali neh. huhuhu. sejak daripada dua menjak tue laaa aku dengan dia neh saling berbalas komen. salah satu sebabnya mungkin jugak kerana dia neh penganjur yang sangat ramah dengan peserta2 dia. pasai tue laa aku sangkut sampai sekarang dengan dia neh. huhuhuhu. siapakah dia???----->>> tekan sini

Then aku pun ada jumpa sorang dak kecik neh. huhuhuhu. mula-mula aku hengat umur dia dah melangkaui batas dah. sebab keteroran dia dalam membuat tutorial kat blogger-blogger. rupa2nya??? cempedak dah jadi nangka kot! dia neh masih muda belia lagi weh. aku jer yang tua bangka tapi bajet kiut cam acapan. huh! dak kecik nan comey ney laaaa di antara orang2 terawal yang menjajah masuk ke blog aku neh. masa aku baru2 aktif dulu. huhuhuhu. siapakah dia??? ---->>>  tekan sini

Ha! neh sorang lagi yang aku jumpa! orang sarawak! aku memang kenal baik laaa dengan dia neh. selalu gak aku pergi blog dia anta cekodok. anta milo ais. aku neh dah macam pekerja sambilan kat MCD. huhuhuhu. aku selalu jenguk blog dia sebab entry yang dia post menarik2. kena dengan lidah aku neh. hukhukhuk. kiranya taste aku ler. eleh kau sue! huhuhu. selama aku kawan dengan dia neh. aku tau dia seorang wanita seperti aku. eceh! tapiii aku kompiusss umur kau la weh. berapa yer?? huhuhuhuhu. dah berpunya ke blom?? keh2. huhuhu. siapakah dia???---> tekan sini

Kawan aku yang sorang neh memang terbaeekkkk!! terbaekk sebab dia neh dengan terang2 mengistiharkan bahawasanya yang dia neh suka tido! hehehe. kalau uolsss tengok dia punya header kan! hihihi memang tengah tido pun. kengkadang tuh jenuh aku p blog dia nak kejutkan dia bangun tido. hihihihi. *aku tipu. tak tau laaaa tapi aku rasa unik sangat blog dia neh! dia neh pun macam misterii jer. huhuhu. siapakah dia???? --->>>  tekan sini

Aku sebenarnya suka kompius antara dia dengan blogger KA. sampai sekarang pun kengkadang aku keliru lagi. aku pun tak tau kenapa aku kompius  sampai berkerut2 kening aku fikir~sungguh! apakah mereka ada persamaan?? huhuhu. blogger neh pun pangkat kakak jugak dengan aku.*ewah! muda lagi aku neh. aku suka pergi blog dia sebab nak tgok header dia yang romantis tuh! huhuhuhu. entry jangan cakap laaa penuh dengan pengalaman dan ilmu2 yang dia ada. siapakah dia??? ------> tekan sini

huh! selesai untuk part yang kedua! ada lagi part yang ketiga untuk kawan2 aku yang ohsem! huhuhu. i lap uolll my prenz!! don noty2. hikhikhik. siapa lak yang kena lepas neh? huhuhuhu

19 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

HAHAHA .. SIAPAKAH GERANGANNYA ? SUSPEN GILE LA YUNK

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Haahahaha , thanks sudi buat entry psal Yana . Tapi Yana ingat Sue sama umur ngan yana , hahaha . Terbaikk ! Nty Yana buat entry psal sue lak , k ! thanx btw !:D

cik nana said...

siapakah dia?? wahhh suspennn. hik

are_lin@yu said...

wahhh ada ayu di sini..hikhi..suka2...peramah kah??haha..keep in touch dear ;-)..terbaiklah sue!!! ;-)

Cik Anis said...

ehem ehem... hmm sape le tu..

~PILOT LOVER~ said...

Terbaik lah sue review mereka..hehh seronok jln2 buat lawatan ke blog mereka...

C'Jai said...

serius...bes nya ada wat n3 cam ni...hehe

Fiza Suhaimi said...

kawan kawan baru sue memang awesomelah! heheh.. jeng jeng jeng siapakah seterusnya? heheh.. :D

Everything's Everythings said...

Wahhh byknya part.. nmpk sgt ramai kawan bloggers ni xD
nnti aku terjah satu2 bila free

Blogger ketiga, Momo tu aku pun xtaw berapa umur dia..
dia tulis 31/10/2011 xD

Mieya Atiera said...

Memang ohsem. Ada blog yang Mieya dah pernah masuk, dan ada juga yang belum. Thanks for sharing !

Iam Yanty said...

salam singgah dan berkenalan.

I love Sleep said...

wahhhhh budak suka tido pun de gk.. haha thx sue yg pelik lg ohsem

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Cursor awk dh siap , ni dia ---> http://i.imgur.com/RknB7.png <--- nmpak cam pic bsr.. bila dh pakai..kecik je..heeee :) Kalau awk suka..baguslaa..kalau awk tk suka..maafkan sye.. sbb sy tak berbakat pon ^^,

Raimi Syazwan ♌¹³ said...

Ades.. mcmni pun ada
Hahahaha

Shah Eira said...

haha untungggg :'D

kiera'sakura said...

nak mintak kena review lagi blh tak? hahahahahahhaa *mcm mintak penampaq je kan hihihi :p

Mrs Velentine said...

tq dik..hehehe..awatnye terkeliru ngan kak KA///cua ceta//hahaha

Novelgurl said...

terbaiiklah.peramah akk nie.hehe.rajin je berkwn.

Momo said...

ngeh22... umur aku biarlah rahsia..hahahaha...

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com