Thursday, September 27, 2012

aku jumpak ramai kawan baru kat blog ~ antaranya :


Selamat pagi semua!!!! ewahhh ceria sungguh aku. entah kena rasuk dengan jin pakai toncet mana la aku hari neh ceria semacam jer. heeeeeee!! Walaupun sibuk melanda diri tatkala ini. aku tetap nak update gak. nak jugak. curi sedikit masa untuk bersama blog tersayang. tak per kan?? huhuhu

Tahu kenapa aku sayang blog aku?? sapa tahu angkat tangan aku bagi duaploh sen?? hihihi. aku sayang blog aku sebab dia bestttttttttttttttttttt~ huhuhuhu. tetiba terimbau iklan "kenapa saya sayang rumah saya??" "saya sayang rumah saya sebab dia bestttt" huhuhuhuh. best memang best! kenapa best?? sebab aku jumpa dengan ramai kawan

 

Aku jumpa dengan kawan yang suka masak. aku suka pergi blog dia cari makanan hape. kengkadang apa yang dia update bagi aku idea nak melantak apa hari neh. huhuhu. bila aku hilang kejap. dia datang cari aku. aku pun bila dia hilang aku rasa macam eh, mana pergi lak kawan aku yang sorang neh. huhuhu. bila aku rasa negatif. dia laaaa yang akan selalu datang positifkan balik fikiran aku yang terpesong neh. huhuhu. sebab tuh aku dah anggap dia macam kakak! walaupun kitaorng panggil nama jer but aku tetap hormat dia macam kakak! sapakah dia?? tekan sini

Aku pun ada jumpa dengan kawan yang best dan gila2 macam aku jugak! walaupun aku muda dengan dia setahun jer tapi aku dengan dia dah terbiasa di awal2 perkenalan bahasakan diri dia kak! kalau aku p jenguk entry dia mesti berpusing2 membalas komen punya. huhuhuhu. tapi sekang dia dah jarang update. sibuk kot. huhuhuhu akak okey ke kat sana?? huhuhu siapakah dia?? tekan sini

Ini lak blogger lelaki. aku jumpa dia kat dunia blog neh jugak laaa. dia laaa yang ajar aku macam2 pasal blog2 neh. aku kan buta it?? dia jugak yang ajarkan aku buat google + then bagitahu aku sal PR1. aku bukan tahu. aku hengatkan Pr1 tuh pilihan raya 1 huhuhu. kalau korunk nak tahu banyak cerita dan berita2 dunia dan setempat korunk pergi blog dia. banyak yang korunk akan dapat! tekan sini

 

Aku jumpa sorang blogger neh kat pesbuk sebenarnya. tu pun sebab aku join group untuk blogger utagha. dia laaa yang jadi pemandu pelancong aku dalam group tuh. huhuhu. gila the best! dia neh gila2 sikit. kadang2 gila banyak. huhuhu. tapi aku suka! njoy jaaa dengan dia. aku dengan dia siap main chat2 lagi kat pesbuk. ewah! mesra kan???  huhuhu. dia dah nak kawen lorh! dia minta alamat aku untuk bagi kad kawen. korunk nak makan nasik minyak?? haaa p terjah dia kat sini

Blogger neh kalau aku p ja blog dia mesti berbunga2 ja rasa di dada.ewah! sastera sangat tu kot sue?? huhuhu. tak palaaa sekali dan sekala! aku suka p sana sebab dia pun suka mai sini. hihihi. dia selalu update tentang benda2 yang menarik hati aku. selalu! sebab tu aku suka baca entry dia. hukhukhukhuk. siapakah dia?? dia pun blogger hot kot. aku neh? sapalahhh~ hot hot taik chicken jer huhuhuhu. tekan sini

aku jumpak dia neh tak pasti kat mana. huhuhuhuh. saja bikin panas. aku dengan dia neh cakap "aku" dengan "kau" ja hukhukhukhuk.nampak kasar?? tak dak laaa kitaorang mesra jaaaa huhuu. aku suka kawan dengan dia. cuma!! baru kejap tadi aku tahu satu perkara!!!! kau lelaki rupanya??? selama neh mati2 aku ingat kita kaum sejenis! huhuhuhu. aku suka p blog dia neh sebab blog dia ada segala-galanyaaaa. sungguh! tak percaya p laaa terjah! kat sini

Panjang sangat dah kot entry aku neh. ada yang bosan pulak. huhuhuhu. setakat neh dulu aku citer sal kawan2 kesayangan aku kat blog! nanti aku sambung lagi. kita tengok sapa yang kena pulakk?? okay??? huhuhuhu. aku sayang kawan aku!!! :) walaupun tidak pernah bersua muka! aku harap persahabatan ini kekal selamanya!!! peaceeeee!!


39 comments:

Mrs Velentine said...

wah best2 mereka ni

Sally Samsaiman said...

alaa...sally...sally takde? hehehehe :)

Hazwani Harun said...

Hehehe..bestnyer dpt kenal antare blogger2 kn..boleh rmai kawan..=)

Everything's Everythings said...

wahhh... bikin kontroversi ni igt aku perempuan..
hahah thanks sbb sudi letak blog ak dlm entry kau ^^
Nnti aku terjah yg lain2~~

kiera'sakura said...

ihihihi terima kasih sudi review saya. apa??? kata saya gila? hahahahaha :p, terima kasih sudi jadi antara kawan maya saya ;)

ok dtg kenduri nt kita boleh bersua muka pulak ;)

eh terbanyak pulak kenyit mata bukan nk ngorat tau hahahaha

cweet pinky said...

mesra alam la ktekan , hehehe , blogger mesra alam , baru la bes ...

ejulz said...

itu laa keistimewaan bblog.. :)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Untunglaaa ada org syg :) heeeeee . Yana pun ingat yng bwh sekali tuu perempuan..skrg baru tau jee dia lelaki , hahahaha . mcm mcm... =3 *tampo kepala sedaih sikit , haha*

hainom OKje said...

Sue.... bila OKje baca.... OKje rasa sebak.... ni nak teriak ni...sob...sob...

Betul ni...rasa bergenang ayaq mata...gembira sedih namanya..... ada insan lain yang menghargai OKje sebegitu sekali....Terima kasih Sue...hanya Allah saja dapat membalasnya.... Okje dapat bagi 'bulung bilu masak kicap je..' he..he...

Hani Shaa said...

waa .. bestnyerr ... dapat kenal kawan2 yang ade minat berblogging kan ...

Hanif Idrus said...

Ada orang sayang aku ler...bestnya...hehehehehe
Thanks Sue!!!

ayut said...

yg pastinya berblog mmg best.. :)

eza miza said...

panjang pon tak jemu baca dgn sue pelik ni.. tu yg jadi kemestian nak terjah tang ni..heheh

Nurul Husna Mohd Hassan said...

mekasih sue.. jangan puji akak lebih2 sangat, takut tak muat kerusi kat opis ni nanti. hik3

Fiza Suhaimi said...

berblogger ni memang best kan! ;)

Kesuma Angsana said...

tq Sue for N3 ni, x boleh nk komen byk2 KA curi2 masa waktu lunch BW ni... neway sgt2 KA appreciate. Sue pown blogger hot too!

Mieya Atiera said...

Oke, lepas nie boleh bw ke blog mereka pulak

Sue PeLik said...

@Sally Samsaiman sally nak jugak ke??? huhuhuhu

Sue PeLik said...

@kiera'sakura hahahahha eleh..tak yah laa nak malu2 hihihihi

Sue PeLik said...

@hainom OKje okje.huhuhuhu sob2 kalau okje sedeh su lagi sedeh huhuhuhuhuhu. sob2

Sue PeLik said...

@Kesuma Angsana huhuhuu welcome ka!!! :)

I love Sleep said...

wahhhh yg bab makan-makan tu yg best hehe.. leh bg idea kan.. leh la pasni terjah blog tu gk

Sally Samsaiman said...

hehehhe...gurau je...xpe...as long as kita ingat satu sama lain...dah cukup bagus dah! :)

Nisa Greennnpanda said...

ngehehe..
sue igt Daisuki-kun tue pmpuan eh? XD

btul3.. dr blogging pun leh knal kwn br.. ^_^

elyna mirsada said...

sronok ramai kwn nie..jgn cr msuh sudaa.ehehe

are_lin@yu said...

xdpt nk bca..mybe pc ayu gelong kot..hukhku

are_lin@yu said...

hehe dh nmpk n lh bca..hihieh sue org mna?ayu pn utara gk ni ha..

cik azLyzah⊙.☉ said...

wwwaaaaa....manyak beshhh oooo..kite pon nak jugak(sambil hentak2 kaki+buat gaye gedik)

Cik Nur said...

entry ni pun bestttt...sebab secara tidak langsung dapat tmbah kenalan...

nak terjah jap.. :)

shinji izac said...

kadang2 kawan dlm blog ni lagi best dari kawan yg ada depan mata, tapi duk tikam dari belakang..huhu~

eita said...

kalau nak tahu..
dulu akak pun ingat yg everthing ni pompuan...hahahha...

bila tengok semula baru tahu dia lelaki...kihkihkih....

ermm...kita sama lagi...buta it...
hehehehhe

blog usang said...

saya suka baca blog anda...gaya tulisan anda seolah-olah anda berbicara di depan saya..

best sangat..:)

KorN said...

bestt kan knal rakan blog ni.. mcm2 perangai ade.. tmbah plak kalo jumpa blog yg ngam ngam jiwa kita.. lagi lah best kann....

Roslan Putra said...

ramai kawan2 maya dalam ni.... kt luar x tak pernah bersua muka lak...

Momo said...

aku tak de? tak nak kawan.. hahahahha.....:D

Nurul Husna Mohd Hassan said...

su, boleh bagi url blog Sally Samsaiman tak. akak klik link dia tak boleh la. kuar profile not available. nape ye?

Shah Eira said...

untungg arrkk haha

ros_reeza said...

memang betul kan.. walaupun berkawan di lam maya, tapi, kemesraan tu terjalin kan :)

Novelgurl said...

mesraaa ~ hehe.

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com