Sunday, August 26, 2012

Pic Gurlprenz & Boyprenz aku!



Taman Tasik Taiping~
6.30 P.M~
25 Ogos 2012~

Jom Layan~


atotototo romantik ler sgt erk?? Cer korunk tengok cikit LOVE dorang tu jadi LOVE ke jadi hape??
dah macam cacing kerawit aku tgok. keh2. masa neh dua2 duk bising.
"weh! jari dia neh panjang sgt aku lak pendek. tak sampai neh nak buat love"
hahahah masing2 sibuk dengan saiz jari


Aclty aku nak amek gmbar lemak kat depan neh, tetiba jer lemak kat belakang kontrol cun jugak. hihihi
ampun2!! maaf zahir batin! keh2 mati aku kene kutuk kank.


hihihi yang comey neh aku! hihihi masa nek aku sibuk nak duduk macam katak la apa laaa
dorang bertiga lak sibuk nk wat ala2 winter sonata kat aku
habeh semua daun2 kering neh dorang tabuq kat muka aku
haish. masa neh aku diamkan jaer. yer laaa artis kena profoseional. ececece!!


huh! tensen jer aku tgok pic neh. aku punya laa beriya berlagak nak make up. hengat dia amek muka aku betol last2 juru kamera kata aku neh prediket jer! objek yang dia nak amek
kasut aku neh!


Masa neh duk sibuk betul kan kain nak wat babak paling ayu sekali. last2 kena snap!
huhuhuhu nampak bibik yang tengah kemas kan kain pun kena tangkap sekali
paling tak boleh blah beg aku yang tak berdosa yang sering dicaci tuh
pun dapat sekali. hukhukhuk

Okeh!
hari neh aku nak kongsi 5 keping gmbar jer dulu dengan korunk!
di lain episod ak share lagi. tnggu pic kami berempat dalam pakaian SEKOLAH pulak!! 
:))

utk sorang lagi BFF aku yang tak der pada hari kejadiannn
star rebelz!! SILA JELES~
:p

16 comments:

cikmisi leen said...

hahaa, amboih bergambar sakan :) kna prktis lagi tu wat love pic yg atas tu.. hehe

Sue PeLik said...

huhuhu tu ler banyakkan praktis lagi tuh :))

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

hahaa.. senget je love tu kan. hehe..

Sue PeLik said...

tu ler pasaaiiiii sengal jerrr huhuu tk mcm love pun huhuhu

Hanif Idrus said...

Dah boleh jadi model photo ini.....nice postur.
Tapi btl ler...love tu senget...hehehe. Tapi yg penting. ...cinta kat hati...lovely couple..
Tetiba rindu lak zaman bercinta ngan bini aku...

Momo said...

amboi retis baru ni..bukan main ko yee..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

amboi photoshoot tu :)

BERT said...

amboi bergaya sakan :))

hainom OKje said...

ecece...berposing sakan nampak....he..he... apa pun Salam eidulfitri ye Sue Pelik!...

Haryati Faizal said...

bley jd model ni...

Misz Mieza said...

wah! Ada sesi photoshoot pulak raya2 ni.. Bestnya.. =)

syafiq audy said...

Hampehhh...awat letak gmbaq ni ngek..gumuk la...demnnn...ak dh Bluetooth gmbaq elok kot...cisss...moment best dgn bff ak...love u...

Hanif said...

Jom join segmen saya:
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
Menambah kenalan dan traffic..
Dan akan direview blog setiap peserta

eimah siti said...

wahhhh....untung la photogenic...cik siti ni tak brp nak reti posing depan camera....klau blakang camera tuu reti la....hehehe....btw, thanks sbb masukkan cik siti ke dalam bloglist...=)

kiera'sakura said...

dlu rajin la berpotosut nie tp la ni nk senyum depan kamera pun mcm xbpe reti *konon hahahaha :p

Si Matatajam said...

Amboi siap praktis lagi..tak menahan betoi hu hu...

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com