Saturday, September 1, 2012

mula2 nak komen entry last2 terus aku tekan pangkah!



Sebelum neh aku dah pernah bebel sal neh kat entry sini
Dekat entry tuh aku dah bagi link yang boleh mengubah kehidupan korunk lepas tuh!
Aku rasa bukan aku jer. tapi ramai dah blogger bebel sal benda neh

Tahu apa kesannya ada benda neh??
 orang payah nak komen kat blog kita~
sebab?? bila nak komen jer dia suh taip huruf2 yg pjg tuh!
kekdg tuh aku yang rabun ayam neh. beliak kan jugak laa bijik mata aku neh
punya hadap nak komen!
tapi sampaii  10 kali aku buat!
tetap tak boleh2!

lepas tu memang tak der yang ke 11 laaaa
benda2 mcm neh leh jadi mood nak blogwalking jadi mcm hape jer~
kepada yang tak tahu, tak reti, tak perasan dan tak faham tu aku maafkan laaa
sebab aku pun kekdg blurr jugak dalam dunia blog neh.
tetapi kepada yang tahu tapi buat2 tak tahu?? tak mau amek tahu. asyik makan tahoo!
plzzz ler..i love u oke? i nak komen kat entry u jer. bukan nk wat per pun~
hadoiii terasa tersekat idea aku yang kreatif lagi inovatif neh!

dulu, aku buat jugak sampai 2,3, kali utk komen jugak.
sekrang? tak! aku komen dia kuar je benda tuh aku tekan pangkah dan blah!
kejam? huh..aku rasa org yang alami benda yang aku alami tak kan rasa benda tuh kejam.
Mungkin ada yg akan kata "tak suka. tak payah komen"
"syg~ sebab i suka le i nak komen entry u yer! cuma tolong ler mak tiri kau yg rabun neh!"
mudahkan dia sikit jer. sapa yg untung? bukan aku k? u dalink & u dalink!

apa2 pun~
mAaf ler~ kalau ada yang terluka,terhiris,terguris dgn kata2 aku neh
aku cuma nak komen entry korunkkkkkkkk!! tetiba meraunggg. hukhukhukhuk
Sbb aku mmg suka BW~

p/s : pergi cepat tengok korunk punya setting. nt ada lak yg kempunan macam aku neh nak komen entry korunk! kpd yg nak ubah benda alah tuh~
sila klik kat sini --->>> Buang Word Verification
By cik Yana

kbai!


27 comments:

cikmisi leen said...

betol~ stuju sangat > tyme mood xbrapa ok, memang trus pngkah je..hehe

Sue PeLik said...

misi-tu ler cik misi! hadoiiiiiiii huhuhu terus tetiba rasa mcm nak g klinik cik misi jer hihihi

rAIHan said...

selalu je mcm tuh. klu rajin, komen gak lah. huhu~

Sue PeLik said...

raihan-kan2 huhuhu saya dulu rajin. sekang tak rajin dahhh. huhuhu

Anonymous said...

kalau ade benda tu mmg leceh nk komen..tapi kalau mcm cik sue ni, ruang komen buat pop window, pasti nampak lagi menarik..

cubalah...

Sue PeLik said...

anonymous-huhuuhuhu dulu saya dah buat dah pop window.huhuhu tapiii susah utuk saya balas komen yg masuk. sy dh try wat reply to komen tu tapi tak jadi tak tau laa kenapa huhuhu. jadi mcm neh mudah kan saya untuk reply komen semua huhu :) tgk laa nt bila dah boleh buat reply to komen tuh saya tukar balik ke pop window huhuhu . tengsss bagi cdgn!

NuRuL said...

betul2 NuRuL pun sometimes malas jugak nak comment if keluar benda alah tu.

tp kalau word tu senang comment jugak lah. :)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Hahaha , saya dimention oleh sue lagi ? Wow ! Thanks syg !:)) haha :) Serius mcm nak tumbok jee blog yang letak word verification tu kan ?:)

Hanif Idrus said...

Baguslah ada yg rajin entri mcm ni aku personally dah 2 kali buat entri mcm ni....
Tapi ada yg masih tak paham

Sue PeLik said...

Nurul-huhuhu tu ler. tapi sue sekang neh memg kuar jer bnda tuh lsg tak mau cuba sbb tak nak spoilt kan mood kank

yana-memang rasa nak tumnuk diri sendiri. letih komen tapi tak leh publish hihihi

hanif-dah tak tahan dah neh. dah lama memendam rasa. masuk neh dua kali jugak dah tegur sal benda neh huhuhu. aku rasa dorang bukan tak tau. tapi lebih kepada sikap tak peduli le hape nak jadi kat dunia neh. huhuhu

Zul De Alexis said...

gua setuju.bila ada natang tu memang nk komen terus cencel jew x dew mood...


kalau word tu senang x pe gak tapi kadang2 halus dh lah gua nie rabun..hahaha

Scarlett O'Hara said...

Akak pun tak suka menda ni.Menyusahkan!

Mohd Lokman Bin Ramli said...

salam ziarah.. ^_^. anda boleh buat tempahan MyQalam Quran Read Pen berkualiti tinggi dan banyak lagi barangan muslim di Muslim Bazaar.

http://muslimbazaar.mnmall.me/
atau melalui
http://lokmanramli.blogspot.com/

Sue PeLik said...

betul2 menyusahkan kan..huhuhuhu

Cik Nur said...

#typo td, i stuju dgn anon.. :)

Mieya Atiera said...

Rasanya tak perlu kot letak word verification tu. Lagipun kita bukannya robot pon.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak dulu pun ada word verification ni, nasib baik ada orang tegur, pastu akak terus buang. hehe

Waalid5035 ™ said...

kalau yang sengaja xnak bagi orang komen mcm tu lah..kadang2 ade jugak bimbang ade anonymous yang serang mereka...

Setiap orang ada pendirian masing2...biarkanlah mereka...

tapi kan...waalid pun kadang2 naek hangin jugak derr....wakaka

elyna mirsada said...

paling xsuka bl ada bnda alah ni bl nk komen..huhu

Sue PeLik said...

terima kaseh kepada semua yang memberi pendapat yang positif.:)kak husna-huhuhuhu akak! saya pun tak kawen lagi! hihii

yoon da-hyun said...

actually , im following u . hit me back :D thanks a lot !

Kesuma Angsana said...

betu lah tu , KA plg malas bila nk kena wat benda2 mcm ni!

hainom OKje said...

Memang le tersangat agreenya!

Che Rosliza Che mat said...

sis pun tak suka kalau ada nantang tue kikiki

kiera'sakura said...

betul la kekadang tue gagahkan jugak komen kt belog depa wuuu

eimah siti said...

betol2...heee...cik siti memang anti sikit word verification ni...tp kadang2 tuu tutup mata ja pasal benda ni...tuu pn kalau ada free time la nak layan word verification ni...huhu

Mak Wardah said...

Salam kenal SP,

Adakala kita tak sedar kewujudan
masalh tukan...so nak komen angin x ok tekan pangkah.

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com