Tuesday, August 28, 2012

Weh...tolong aku!!


ada sesapa boleh tolong aku tak???
huhuhuhu 
kepada semua followers dan bloggers yang hebat~
tolong lerr mak cik neh~
huhuhuhu
kesian sangat~

Weh!
aku neh seorang yang kalau orang komen jer
aku mesti nak balas punya tak kiralah dia baca ke tak aku balas tuh
tapi mesti aku nak balas walaupun yang dia komen
tuh 'okey' jer!
tapiii di sebabkan oleh kerana tak der button reply to comment
keadaan ney amatlah menyusahkan hidup aku weh!

aku nak cari toturial tentang tuh
serius memang aku dah cuba berpuluh2 ratus kali!
tapi tetap tak boleh
bila aku try save memang dia kuar button
reply to komen tuh
tapii bila aku try nak komen jer 
dia jadi macam kat bawah neh
hampagas betul!

stresss!!



er..para jelitawan, hartawan,dermawan, yang makan di pinggan minum di cawan
leh tolong aku tak??
tolong buatkan!!

23 comments:

Hana Wonnie said...

dah try tuto yg kat blog Lyssa Faizureen?

Sue PeLik said...

try dah! try yang lisa~ try yang nabila medan try yang khairunisa tak leh

kiera'sakura said...

errrrrr xdpt den nk nolong x reti wuuuu

Waalid5035 ™ said...

cuba guna tutor ni..tp dlm bhs english..huhu

http://www.way2blogging.org/2012/01/official-blogger-threaded-comments-is-live.html

semoga berjaya...

Sue PeLik said...

kiera-huhuhu tak per2 dah bagi semangt tuk tolong komen huhu

walid-huhu dah tgok dah walid dia still tak leh jugak huhuhu

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak tak tahu nak tolong, akak tak tahu :'(

p/s 1: sue anak tunggal ye?

p/s 2: nape tak dapat konvoi? dah jangan sedih2 k :)

Mrs Velentine said...

akak tak reti lah..huhu

Sue PeLik said...

kak husna-aah anak tunggal! huhuhu kesian tk dapt konvoi kan huhuhu

mrs Valentine-huhuhu tak per dah bagi semangat dahhh :))

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

nak yg thread atau yang ade icon reply tu?

Sue PeLik said...

yg mana2 pun tak per asalkan boleh komen lepas org komen huhuhuhu

elyna mirsada said...

xtau ler..sbr wk ek..

are_lin@yu said...

tak dapat nak tolong..ayu pun tak faham sebenarnya..huhu

Sue PeLik said...

elyna& alin-hukhukhukhukhuk tengah sabar neh huhuhu

Momo said...

dulu aku penah jadi macam ni.. tapi pastu ok balik.. aku tak tahu ape aku godek kat blog aku nih.. ko ade tukar url ke sebelum ni?

Sue PeLik said...

momo-aku pernah laa tukar url tapi lepas tukar tu still okeh lagi jer..huhuhu payah ler nak balas komen orang huhuhuhu

Hana Wonnie said...

why don't u try check at this site : koreanpoplovers-amalina.blogspot.com

Sue PeLik said...

cik hanna - huhu stil tak boleh huhuhu

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

erm.. nti la. i bz skrg nie. ary minggu i try tgk .

Sue PeLik said...

owhhh okeh! tengsss :))

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sue konvoi la dengan mak ayah :)

Sue PeLik said...

mcm tuh ler nampaknyaaa kak hihihi

Si Matatajam said...

Pernah gak jadi camtu..tapi lps tu ok balik..tapi tak tau nak bg solution camna.,hu hu...Sori..

Sue PeLik said...

huhuhu tu ler pasaiii mcm mana laaa nk menyelesaikannya huhuhu

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com