Wednesday, August 29, 2012

Gangguan Seksual ker??


Aku mati2 ingat aku punya anak murid. jadi aku balas la. aku dengan anak murid aku bersayang2 tu normal la. tu sebab aku pada mulanya tak kisah. tapi...
 
bila dia hantar pulak mcm neh. aku mula pelik. biar betik?? kenapa nk tau aku pakai kain batik ke? kain telekung ke? kain kapan ke?? dah tu bila aku tengok profile dia! sah. dia bukan student aku. dia sendiri kata tak kenal aku.
dah tu?? siapakah dia??
bila aku tak reply dia terus tanya kenapa diam? kenapa diam??
korunk rasa apa yang dia nk???
nak bermanja2?? e..tlg lerr setakat neh aku normal lagi k.
heeeee~ trasa mcm kena gangguan seksual lak. walaupun tak secara fizikal. 
tapi mental dan emosi aku terjejas! hukhukhuk

pelik2 dunia sekang neh.macam neh pun ada ker??
then aku p kat butang unfrenz. terus aku unfrenz!
Lepas tuh ingtkan diri. Approve yg kenal jer!
Korunk pun sama! k.

Aku neh jenis tgok kalau mutual frenz aku banyak dekat org yang add aku tuh
aku approve jer! tu ler masalahnya. lepas neh kena lebih hati2. huhuhu

kbai!

40 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

jangan layan orang yang tak kenal sue..

Mrs.BuduBilis said...

cepuk je pakai penyapu lidi..hehehe

amengs88 said...

ntah ntah, org tu les kot.. huhuhu mmg gangguan ni... block je terus

Dhia Johary said...

err,.. takutnya!!

Sue PeLik said...

kak husna-huhuhuhu tu ler kak.lepas tgok profile dia terus tak layan dah. takut!!

mrs budu- huhu kalau boleh memang nak buat ler! huhu

ameng88-tu lerrr saya rasa pun less dia neh hadoiii takut betoiiii

Sue PeLik said...

dhia-itu ler pasaiii menakutkan jer! huhuhu

aNiss :):) said...

block jer org mcm tuu!! ishh. gangguan seksual tuu :)

Sue PeLik said...

tu lerr dah block pun! memang gangguan seksual cm tuh huhuhu anis kan??

dEdEQ dE wIshEs said...

HAIYO .. ZAMAN SEKARANG .. HAISEHMEN

Sue PeLik said...

dedeq- tu ler tak tau nak cakap laaaa huhuhu

nanakimie said...

aah,block je org camtu,apa2 tah

Sue PeLik said...

nanakime-dah block dah. takut betoiii. pmpuan pun boleh jadi kan??

NuRuL said...

fb skg ni bukan boleh percaya.

NuRuL xkan approve if NuRuL xkenal that person walaupun mutual friend ramai.

kena berhati-hati dengan dunia skg ni.

seram je..

Waalid5035 ™ said...

erkkk...masyaAllah...

Sue PeLik said...

Nurul-betul tuh! kena aty2 saya neh men yes jer bila tgok mutual frenz banyak. hadoii lepas neh kenal bru aprove ler

walid-betullllll mcm2 sekang neh

Jue Derella said...

Uihh...les tu... Jue pn ad gak pmpuan chat camtu... die igt kite nie les mcm dia...

Sue PeLik said...

jue-hahahha betoi3 buang tebiat betoiii. hengat kita less mcm dia ka apa??huhuhu

Nor Salmi said...

Kita perlu sentiasa berhati2 walau dgn org yg kita kenal sekalipun. Sekarang ni mcm2 perkara yg tak terjangkau dek fikiran blh berlaku..

Sue PeLik said...

nor salmi-betul tuh. merepek2 org2 sekang neh huhuhu

elyna mirsada said...

ish..pelik2..owg tu xde kje kot n gatal =)

Sue PeLik said...

hahaha tuler nak mnggatal pun cri lerr yang sesuaiii neh takkk huhuhu

Cik Nur said...

err..bahaya jugakkan...!
seram lak rasa..!

Sue PeLik said...

cik nur-tu ler bahaya sekang neh cik nur huhuhu

nadzirah sofia said...

jaga2..hehe

Sue PeLik said...

nadzirah-jaga2 ada yang memerati hihihihi

cik yuyu said...

macam2 sekarang ni kan..

Sue PeLik said...

cik yuyu-aah tu laaa mcm2 sekang neh huhuhu

kiera'sakura said...

dekat list friend saya tue berderet x appv pasal saya x suka appv yg x kenal la.. rimas dan takut hihihi

Sue PeLik said...

tue leee kira yg saya neh lak jenis yang malas nak tgok. kalau ada mutual fren tu ters aprove.huh! ingt anak2 murid saya hukhukhukhuk tu yg aporve tuh

Kesuma Angsana said...

jgn dilayan sgt orng2 cam tu

diera_nadiera ulalaaa~ said...

ish3..udak2 zaman skang nih..yg pelik2 jugak yg nk d tnya..cube laa tnye sehat ke idak ke dlu..hohoho nih tetibe je tros tnya pkai kain btik bagai..kang jawab tgh pkai kain kafan kang, lintang pukang pulak lae nye..hohohoho btw, mesra rkyat nye akak..ngan student ber syg2 ^_^ hohoho mang rajin laa udak2 tu blajo..tmbh2 student laik ^_^ hikhikhik ^_^

Momo said...

kalau aku..dah kena sumpah ko die tu..haha

Sally Samsaiman said...

erk...sentap ! sally pun ade kena 3 kali...bila x bls dia marah2...senget itu org !

lain kali hati2 ye sue syg !

Nurul Husna Mohd Hassan said...

bagus2. sebab kita tak tahu niat orang. kalau niat yang baik takpe, takut sebaliknya je. kalau boleh block terus orang tu.

Sue PeLik said...

KA- memang tak boleh layan kalau mcm tuh huhuhuhu

diera-huhuhu tu ler. mesra rakyat jugak laaa. hihihihi tapi tak sangka lak sampai mcm tuh kan. hihihi

momo-hahahah tu ler dalam hati sebenarnya dah menyumpah2 dah hihi

sally-pun kena jugak?? hahaha muka kita neh ada muka les ke??? hihihi

kak husna- tu ler! takut sungguh laaaaaaa huhuhuhu

Beiby Yatie said...

ish !! muka cam bebudak je..

ayut said...

hohoho..sgt sengal org itu..adehhh..gangguan ni

Sue PeLik said...

yatie- tu ler bebudak lagi pun dah macam neh kan?? haish!

ayut- tu ler sangat sengal laaa!!

Si Matatajam said...

Ishk apsal dok tanya pakai kain batik bagai...pelik2...

Sue PeLik said...

si mata tajam-tu ler pasaiiii. tak mungkin ler kita saja2 nak tny kat kwn kita kan?? huhuhu

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com