Monday, July 23, 2012

SEGMEN: Saya Blogger Peramah by Mayra Hazim


Tentang diri aku??

aku suka makan ayam. segala jenis ayam aku makan. ayam percik. ayam goreng. ayam panggang dan lain-lain. gemuknyaa aku?? baru sedaq?? huh! tapi aku tak makan ayam hidup.

aku suka warna PINK dari aku umur satu bulan dalam perut mak aku, aku dah suka warna PINK. sbb warna pink tu melambangkan kelembutan. lembutkah aku? ya..kat lemak aku.

aku suka bercakap. kadang2 ada orang marah aku sebab aku tak berenti bercakap. tapi bila aku tak bercakap plak dorang risau. habeh aku nak wat macam mana???

Aku jadi blogger masa bila aku pun dah lupa. lama dah kalau kawen myb dah ada 4 anak. ramai tuh. tapi cer tgok followers aku? tak ramaikan? yer laaa aku takk glemer cam korunk..sapalahh aku neh..
hanya melukut ditepi gantang. tetiba tacink. mroyan??

aku punya blog neh?aku buat sendiri. aku edit. aku tampai tuh. tempek neh! semuanya aku wat sorang mak abah aku memang tak tolong if dorng tolong aku pun tak tau neh blog ke block. huh apa2 jer. lapa doe menulis ketika puasa. debik sekali diri sendiri! dush! dush! dush!

lawa tak blog aku?
ya..memang laaa tak brapa nak lawa
tapi aku buat neh dengan kasih sayang~ kot.
hukhukhukuk
kalau orang len semua kata
" nak header tuh?? korunk leh amek! :)"
"nak banner tu tempek kat blog korunk pun boleh!"

aku??
nak kasih sayang neh??
amekler! tempek kat hati
:))

sekian! bye 

"sapot menyapot amalan mulia"

13 comments:

Waalid5035 ™ said...

selamat bersegmen ya..

Sue PeLik said...

tengs walid!!!!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

selamat bersegmen sue :)

amboi, baca entry ni memang betul2 peramah ni. hehe

Pka Rahim said...

gudluck awak ;))

Sue PeLik said...

cik husna-ikut syarat segmen hikhikhik kena peramah la kan huhuhu

pka rahim- tq awk ..huhu

are_lin@yu said...

hai sue..jemput join segmen ayu ;-)

AnneRaini said...

rajinnye join segmen..gud luck ye

Sue PeLik said...

are lin -insya ALLAH

ANNEraini-hihihi borink3 kann

Haryati Hamzah said...

selamat bersegmen!

Sue PeLik said...

TQ cik haryati hamzah :)

Ordinary Zati said...

saya follow sini dari segmen sama. jom ke blog saya http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-peramah-by-mayra.html

Sue PeLik said...

pasti akan saya ke sana cik zati :)

mayrahazim said...

thanx join.. this is for u.. :)

http://mayrahazim.blogspot.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-saya-blogger.html

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com