Monday, July 23, 2012

Follower aku yang ke 200~ jeng! jeng! jeng!

heh!
supriseeee!!!!!

























cik Dateyn Lia !!


datin??
eh, datin tak der meeting dengan persatuan ibu2 mithali ke hari neh??
hikhikhhik


tahu apa yang menariknya kat blog cik datin neh?
meh sini aku citer~
aku masa mula2 masuk blog dia tuh
perghhhh!!
gambar kartun yang kat tepi belah kiri tuhhhhh org peneng kataa

" awattt comeyyy sngatttt??"

lawa2 tgok ler bibir diaaa merah menyalaa dengan lispstik merah hikhikhik
promote url


then aku godek2 lagi

aku jumpa makanannnn





godek lagii
















godek lagi









bulu ??
bulu apakahhh?? yang di sukai wanitaa???
jeng! jeng! jeng!
p laaa baca sendiri 
hikhikhik



cik datin neh aku tak tau umur brapa
cer gtw sikit umur brapa??
kank nak panggil kakak cam tua sgt~
nak panggil adik. hengat aku dah tua?? hihi tak sedar diri!
nak panggil makcik tak sampai hati..hukhukhuk



tima kaseh kerana memolow blog sy yer cik datyen!!
esok2 pollow le lagi hikhikhik
blog awak cantek!
jangan pernah buang gambar kartun yang pakai mulut merah tuh tau!
hihihi

pakai?
hengat mulut palsu ka apa??
neh mulut original mak hoke?

huhu


p/s : Klik jer kat mana boleh klik tuk ke blog cik datyen neh eh! 

korunk pun kata lagi kat aku

"hengat aku bengap???"


bye!!


weh! sebelum aku bye! aku jugak ingin berterima kaseh kepada semua followers aku yang menyebabkan wujudnya follower yang ke 200!! tengsss ya!! lebiuuuu uolllssss

apakah?


7 comments:

dayteen lea said...

hahahahaha umur baru 23 hahaha
mesyuarat PIBG ada la. hahah

tenks la nursuriani
huhuhu sebab wat special entry ni hehe

terharu
ok. tak buang katun tu,haha
tu pun ade followers buatkan.huhuhuhuh


tqqqqqqqqqqqqqqqq muah

hainom OKje said...

Bestnya dapat award cam ni.......

dayteen lea said...

huhu
:)

abiwan said...

hahaha,, lawak2

Sue PeLik said...

hehehe datin2-wc2 huhu sama2 kaseh!!!
abiwan-huhuhu nt mai jenguk lagii nahhh hihihi
hainommm-huhuhu nt sy bagi award org kedua komen kat entry neh lah! lebiu!! hikhikhik

dayteen lea said...

tq again

Sue PeLik said...

wc dear!!!

hikhikhikhikhikhik

tq erk memolow kitaaaa hukhukhuk

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com