Thursday, July 26, 2012

Segmen OK TAK?|by TehaaNFM

 

Join!

Apakah Tema blog aku??

sudah aku katakan dulu. blog aku neh ada pelbagai tema. kdg2 tema balada, kadang2 rock, kadang2 tuh irama malaysia. ikut kepada mood aku ler. Pernah gak dulu aku wat tema klasik FM. 

eh, korunk??

ok tak tema aku neh??

Apakah warna blog aku??

Ini org2 yang rabun warna jer aku bgtau. yang tak rabun tuh hkau tgok ler sendiri blog aku wrna apa??
 heh! blog aku neh mulanya aku nak jadikan dia warna PINK. tapi nampaknya dia dah jadi warna warni. huwaaa...warna warni di aidil fitri~ Tetiba jer mood raya. 

eh, korunk!

ok tak tema warna aku neh??

Kenapa aku pilih tema dan warna tuh??

menurut naluri keibuan aku neh. aku rasa aku pun tak tahu kenapa. dia macam lebih kurang super spontan laaa..tak der rancang2 neh. tetiba jer blog aku jadi cam neh. hikhikhik

weh!

Korunk rasa blog aku neh OK TAK??


"sapot menyapot amalan mulia"


sekian!







13 comments:

Saleha said...

selamat bersegmen

Sue PeLik said...

tq saleha :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sue send la details kat akak, nak bagi kad raya ni ;)

Sue PeLik said...

hooorayyyyy!! jap agi sy send !! hikhik

TehaaNFM said...

Ok apa!
banyak warna = pelangi.
Then pelangi cantik apa kan? :)

tq join~

Sue PeLik said...

hihihi betul jugak tuh! tetiba celik akal huhuhuhu

KechikumA said...

Yeah, warna warna pelangi.
Gabungan harmoni tuu~
Hihi. ;)

MISS Z BERCELOTEH said...

cantik je..
dan semestinya OK!!
hehehe..

Kalau sudi, jemput join GA miss z
http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-kad-raya.html

HanNah said...

Datang daripada segmen yang samaa. Eh , kita dah follow Cik Sue lama daaa. Hehee. :D

Blog cik Sue boleh tahan cantik.. Gabungan warna dia je xngam.. Hehe :)

Momo said...

hitam..one of my fav.. nice2:)
jemput ke blog ye..:)

sukatykupown.blogspot.com

Ayuni Yusop said...

Oke sangat-sangat!^^
Nampak cool je warna hitam and purple!

Sue PeLik said...

kechikumaA - hihihi okeh ker mcm tuh?? huhuhu

Sue PeLik said...

Miss z-huhuhu TQ~
Saya dah join dah awknya GA hihhihihi

Hannah-hihihihihi kelaka la plakkk

momo-akan saya jenguk nanti hukhukhuk

ayuni-hihihi purple erk?? saya pk kan pink hihihihi kelakanyaaa sy!

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com