Wednesday, July 25, 2012

Kenapa Pesbuk (FB) semakin Boring???


Kenapa pesbok semakin boring untuk aku sebagai JAIKO???
versi superhero
  • Asyik ninja turtle jer update status.bila aku tgok jer news feed aku. hadoi! rasa nak hempuk2 jer laptop neh kat kepala aku. tak der orang lain ker?? bosan dah aku tgok kau punya kata2. hish!  nak selamatkan negaralah, makan sambil menentang musuh la, musuhku musuhmu jua la, aku nak terkencing tatkala musuh dtg kepadaku la, semuanya kau nak hupdate! tak lotih ka??
  • Bila aku tengok akunya notification. perghhhh!! memang tak macam orang lain.berlambak2. bila aku klik. korunk tau apa yang kua???

"Doraemon has invited you to Like his new Page Kami peminat dorayaki" 

huh! plzz laaa doremon tlg laaa invited badman ke, cicak man ke, keluang man ke pulak. asyik aku jer.

  • Aku asyik di tag oleh salarmoon soh beli dia punya produk menjadikan rambut berwarna kuning dan dijamin halal. aku neh tak der duit kau tau tak salarmoon?? aku bukannya ada keja part time macam kau berniaga selain daripada bercinta dengan TEKSIDO BERTOPENG tuh! hish.
  • Aku asyik terbaca benda2 yang bagi aku TERFIKIR " sesuaike tulis kat sini??".

"Menunggu @pakman di rumah. Lebiu kencang2 muahhh23X @pakman "
pak man komen : dah balik umah dah neh. Lebiu kencang2 jugak MUAH233X @makman!!

Perlu ka??




apa2 pun!!

 

hihihihihi


"apa yang aku tulis tak der kena mengena dengan yang hdup atau yang dah meninggal dunia. sekadar meluahkan rasa bosan yang ntah apa2. tak payah nak trasa sgt laaa hihi  peace :P "


7 comments:

Waalid5035 ™ said...

hem..memang semakin bosan..huhu..

Sue PeLik said...

huhuhu tu laaa kan waliddd huhuhu kenapa erk?? hukhuk

Hanif said...

hehehehehehehehe......main twitter lak

Sue PeLik said...

huhuhu twitter lakk tak reti nak maen huhuhuhu hehehe

adibahfaizah said...

Maen twitter tade orang nak sebok2 komen sekaki. hehe

eh, jgn lupa kem salm la kat sume ninja turtles, sailormooon uh. lama tak jmpe diiorng :P hihi

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak dah lama tak online fb. hehe

Sue PeLik said...

adibah- tu ler pasaiii huhuhu tapi tak reti nak maenn huhuhu

nurul-yer ker kak?? sebab makin borink kan kak kann??huhu

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com