Thursday, October 4, 2012

Hitam-hitam si buah manggis~hah??


Tajuk apa neh?? kui2.
Aku rasa entry neh aku tak payah nak bebel byk sgt kot. kalau aku bebel
tak jadi cam tema dalam gambar neh. dah jadi macam citer hantu kapcai lak
so, silent is better dalam entry  neh. juz layan~
stesen keretapi lama. stesen neh dah tak guna dah. kalau korunk tengok tempat dia. huh!
taman tasik taiping. tapi tempat neh macam seram sikit. sesuai dengan muka kami yang macam puaka. eh?
landasan keretapi lama tapi landasan dia dah tak der. bekas jer.  jadi tak der keretapi yang lalu dah. so, jgn risau tak dok sapa nak lenyek. huh. kalau ado pun tak kan tak nampak depa berdua neh?? besaq neh. dari jauh dah nampak neh. :P
bergabungggggggggggggg~ ewah2 hengat neh dragon ball?? nak bergabung segala?? motip?? tunjuk kuku! huhuhuhu. aku kat sebelah tu sekadar dipinggiran
layan ja~ tapi kami bukan black metal erk. huhuhu. kami budak mental. huhuhuhu




Tiga " N" -nazirah, nur alwani, nursuriani. uhuk! dua org blom berpunya lagi. eh?? huhuhuhu
uiiiiiiiiiiiiiii. aku tak tau nak tulis hape. huh!aku rasa aku paling cun. boleh tulis cmtuh? :P
phewittttttttttttt. apa kes? dah lari tema aku rasa aku neh.
Suluh jangan tak suluh! baru ada 'nur' kat muka. huhuhu! petik toclite 'siah Nur adila'

 Amacam?? mengancam tak??? hihihihihi ke tak cam??? huhuhuhu

  Gambar di edit : syafiq & alwani

-gambar tak dok kene mengena antara yang hidup dengan yang mati-
-sekadar suka & suki untuk kepuasaan sendiri-
Tidak bertanggungjawab di atas segala serangan parkinson, kencing manis, mahupun apendiks selepas melihat gambaq neh-

22 comments:

hainom OKje said...

Ha...ha.... takutnya....kang anak murid tengok cam ne???....Ohhh patut le 2-3 hari lepas asyik hilang je tak balik2.... ghupenya... merayau.... kan mak dah bebel ni... he...he...

Tapi yg pakai tudung satu lagi tu... make up bawah mata dia tak da... awatnya??? Merah ? Peh Class makkk....mak paling vouge gituw....he...he...

Mieya Atiera said...

Entri nie ada kena mengena dengan entri sebelum nie ke?

Kalau ada, maybe inilah penyebabnya orang semua memandangmu.

syafiq audy said...

terbaik...canti pic kita,..

syafiq audy said...

terbaikkk...cntik pic kita!!!

Nurul Aini said...

hahaha..kena serangan parkinson dah nie..cik sue kena bertanggungjawab...Macam buat movie seram dahhh.. ;P

Dianaa said...

nampak macam emo / gothic pun ada. smart lah edit gambar tu

dhiashahida said...

mn nk beli lipstick itam nih..huhuhu..:)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sue bertukar wajah!!! :)

ayut said...

ada pulak gaya gitu..cara!

Novelgurl said...

hahaha...dahsyat r kak.

Cik Nur said...

adehh..kalau jumpa malam2 mcm ni, xcukup tanah kot nur larii..hahaha

shinji izac said...

omaakkkkaaiiii...
ingatkan zombie kampung pisang tadi..
hihi~

Nice pic !!

baby comel said...

takutnya tengok..

dEdEQ dE wIshEs said...

WAH .. CANTEKKKK R .. MODEL SAMBILAN KE NI ? HIKHIK

aisya said...

mula2 tengok meremang je.. tapi tengok lama2 nak tergelak, comel pulak.. hehe

Everything's Everythings said...

Wahhh dh jadi zombie pula ni
Untuk takutkan kanak-kanak boleh la agaknya hahah ;D

Dunia Wilma said...

Macam real la...
Suka Pic No. 3 tu...
Betul2 macam hantu...
Hehehe...
Nice entri...
Unik teramat sangat ^_^
P/S: Salam perkenalan dari saya...

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Amboiii . meremang bulu mak jemah lihat bibir korang , huhuukss , seramm sudehh .. haha :D btw , tetap omey! :D

Sue PeLik said...

huhuhu tengsssssss semua lap u!! :)

Misz Mieza said...

Sape make up tu Sue? Nampak cam hantu real plak.. Hekhek..

Mrs Velentine said...

entry ni yg akak nak baca hari 2 tapi xda dok..huhu..

gothic ke ni...takut jer..kalau haikalayuwana tgk dia cakap hantu

kiera'sakura said...

hahhahaha kemain rajin lagi kau ye sue... arghhhhh sakit jiwa tengok entry dia nie!!! hahahahaha

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com