Saturday, July 14, 2012

1st Segmen Cik Hawa : Pencarian Follower Bawah 1000


Aku join contest neh!
sebab??
Rasa kalau aku bagitahu sebab neh rasa cm menghina diri sendiri plak. hukhukhukhuk. tetiba sedeh bagai. rendah diri. rasa cam nak debik jer diri sendiri. gedik weh! apakah sobabnya?? ekau join contest neh??

sebabbb...

ermmm...

Aku ...

Aku...

Cer tgok followers aku tuh >>> eh! kat ats tuh. kat tak smpai seribu! bukan 1000 jer 100 pun tak sampai hukhukhukhuk terasa diri begitu kerdil dalam kalangan blogger2 lain. dah ler gedik tuh! hihihihi. Jom ler join reramai weh! tapi sapa yang polowe3 sampai namploh lapan ribu!! lupakan niat anda ya! baca tuh PENCARIAN FOLLOWER BAWAH 1000 hikhik nak tau lebih lanjut?? klik jer kat banner tuh. kat atas tuh! 
huh!
im done!

sapa aku nak tag erk??

kwn aku???

Siapakah???

Fasha sandha??
lisa surihani??
rita rudaini??

berangan! bajet Retttissss!!

aku tag!


sbb dia kata dia busan! hikhikhik

maaasih!
bye

6 comments:

princess lieza said...

alahaii dearr...bestnye...tp folloower awak rmila jugakk..drpd sy nii...sedihnyeee...cmne nk join contest ni ye??kais la tunjuk ajar..hihi...:)

sue said...

huhu sy pun tak reti jgk neh baru nak berjinak2 tapii leh jer ler sikit2 nak ajarkan huhu

awk jus amek banner pencrian flower bwh 1000 tu letak kat awk pnya entry baru. pastu letak tajuk entry tuh "1st Segmen Cik Hawa : Pencarian Follower Bawah 1000 " Then awak tag kwn awk sesapa laaa ajak join contest neh :)then, dah siap awknya entry tuh bagi awk nya link entry kat penganjurnyaaa http://anakemakdanayahh.blogspot.com/2012/06/1st-segmen-cik-hawa-pencarian-follower.html?zx=ab4f9f49870d0766 dekat ruangan komennya :) lepas tuh awk kena follow blog dan like page penganjur :) apa2 if awk tak faham juz tgok jer link yang sy bagi neh ataupun klik jer banner :) kalau tak fhm gtw erk..:)

Cik Hawa Eman said...

tanx join.. spe yang nak join.. cepat2.. esok last.. smpai kul 11:59pm.. ch follow sini :D

Sue PeLik said...

sama2 cik hawa huhuhuhu :)

Al Kisah said...

:D following back

Sue PeLik said...

thnz alkisah :)

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com