Thursday, July 12, 2012

yip! yip! HoOoOrAaYYYY aku Menanggg!!

Menang apa???





jengg!








jengggg!!








jenggggg!!!






Hihihihi aku menang contest CIK AIN !! gambar piala dunia neh tak der kena mengena dengan kemenangan aku. ececece...kemenangan kunun..gila ayat punya belagak~ hikhikhik fes taimer neh menang...gila NEBES neh pun tak abeh agi..hihihihi. Asal le kau tempek gambar neh cik suriani?? gambar lain tak der ke?? piala AJL ke?? berangan retisss jap...huhuhu tu jer yang aku jumpa weh! Berangan jap cam menang ratu kebaya. padahal nak pakai kebaya pun tak mampu. ada haku kisah?? :P keh2

Aku neh dah merewang kelain dah..merewang?? apakah?? ahhh pedulilahh...aku nak cakap sal KEMENANGAN aku neh. Jom mula crita! ketika aku menekan2 bnda alah neh aku nampak tulisan yang tertulis " keputusan contest sy nak masuk bloglist ain!!" betul ke?? yerla2 maaflahh aku neh memang pelupa...pelupa aku neh dah tahap amnesia aku rasa. huhuhu. Sambung, then aku pun tekan2 agi dan tgok ler..semua nama pemenang dengan galak dan rakusnya..

satuuuu...

dua...

tigaaa...

dannn...

sepuluh...

Nama aku tak der pun?? mana nama aku?? nama aku mana?? hahaha bajet cam kompom ang menang la sue! haa..kan dah tkuaq bahsa utara aku. hikhik pastu aku dengan hampa..tgok2 le sekitar blog cik ain neh..sebelum aku p nages2 dalam selimut duaplohenam min...hurm..tetiba aku terperasann eh?? neh blog aku neh?? asal ada dalam bloglist cik ain?? betul ke blog aku neh?? erm..kata kalau menang jer masuk?? asal aku tak menang pun masuk?? ney mesti cik ain takut aku sedeh2 bagai. mogok lapa 2mguu. terjun2 katil neh...ney mesti kesian kat aku neh..setelah puas aku menuding jari kesana sini...aku pun try2 ler nak blogwlkg blog pemenang neh..dalam hati.." apa kurangnya aku?? apa hebatnyaa dorang neh??" hahahah tragis gila ayat.

erm..dorang memang best~..best2..haku? perasan jer manjang~ apa yang best?? tetiba jer rendah diri. smpai yang ke sembilan aku tekan..namanya di situ BATRISYA ..sebelum bukak sempat aku mengata! dahlahh amek nama anak aku! haish. kawen pun blom ..anak?? berangann laaa ang sueee..entah bila~ :P tetiba..

eh?? eh..?? asal patah balik blog aku neh?? blog neh dah gila ke apa?? aku tekan agi! aah.. laaa kenapa neh?? aku memang laa tak bayar lagi duit broadband tapi tak kan laa tenet leh jadi sesewel neh?? eh??

TIBA3

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA

suara pontianak harum sundal siang dan malam kedengaran. yer..aku laaa itu yang sedang mentertawakan diri sendiri yang nyanyuk lagi amnesia..apasal nama link kau pun leh lupa??? su..su..

MAAASIHHHHH~


4 comments:

Ain said...

hehe..heppy nye..keh-3

sue said...

HEHEHEHEHEHEHEHe TQ CIK AIN!!! maklumlaahh org tak pernah menang tu yang sawan mcm neh hihihihi TQ CIK AIN AGAIN AND AGAIN!! HIKHIKHIK

princess lieza said...

walaweehhh...sonoknye die..
mcm best je contest nii...hihi..:))
mst byk msok contest ni kn??kih3..
btw ,,sy da follow blog sy..tq sbb follow blog syy ye..:))

sue said...

okeh! thnzzz hikhikhikhik tak der laaa banyak masuk contest baru kali kedua jer neh hihi follow awak gak!!!:)

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com