Saturday, January 12, 2013

Review Pemenang GA End Year by FD


Assalamualaikum!

Hari neh aku nak review pemenang GA fatin diana
siapa pemenangnya??

Adik Nur syazana ! sebelum terlambat nak cakap Tahniah!

header cik adik neh! comey kan?? boleh klik untuk ke sana

kalau korunk nak tahu cik adik neh baru umur 12 tahun! tapi kejap jerk lagi 26 januari 2013 nanti umur dia akan masuk 13 tahun. maknanya baru tingkatan 1 oke?? budak2 sekang neh tingkatan 1 dah kenal apa itu blog. aku dulu?? masuk U pun teraba2 lagi, jenis sayur2an ke makanan laut blog tu??huhuhu. 

dak kecik yang comey neh suka minum carrot susu. hurm. oke laaa tuh. sihat tu. yeke? aku main hentam jer neh, hihihi. makanan pulak dia suka makan makanan yang mak dia masak. kalau kau masak? memang dia tak makan. huhu . owhhh rupa2nya dia neh lahir kat kelantan..dik, order budu sedozen boleh?? eh, tetiba. heeeeeeee. :P

Aku nampak blog dia banyak warna ungu. aku syak dia neh suka warna ungu neh. start blogging pun tahun 2012 baru lagi neh. huhu. banyak entry yang di post berkaitan dengan contest dan sebagainya. entry luahan perasaan dan perasan memang agak kurang. eh? akak gurau jerk. akak kottttt!!

tutorial pun ada kot! so, boleh pergi jengah ke sana ya :)

so?? apa tengok2 lagi?? jom try p terjah. tambah2 kenalan baru.



sekian! :)

9 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

ASAP .. NAK G .. HAHAHA .. LALALA~ ..

KELATE ? OIT2 .. JIRAN ANAK DARA LA TU ANAK DARA SUSU :p HAHAHA ..

RAJIN NOW TERJAH2 N REVIEW2 .. BILE NAK REVIEW BLOG DEQ LAK NEH ? HEHE

Hanif Idrus said...

karot susu..uhhh..aku tak tertelan..hehehhhe
Tapi baik utk kesihatan...

Sue PeLik said...

@dEdEQ dE wIshEs hahahah yunk?? u hari2 i review tau! tak nampak ke u termasuk dalam golongan org2 yang suka komen hehehe :)

Sue PeLik said...

@Hanif Idrus hahahah sib bek betoiiiiiiiii huhuhu

hainom OKje said...

Alahai...... Kena bahasakan Auntie lah pulak ni....nanti auntie terjah ye nak hi..hu...

are_lin@yu said...

gudluck dear yg comey.hehe

Kesuma Angsana said...

jap2 lagi terjah lah

kiera'sakura said...

cerah elok mata dia nt rajin minum carrot. eh sama ke? :p

Nur Syazana said...

HYE...SALAM...KLAKAR PLAK SAYE TNGOK AKK SEKALIAN NIH...btw caroot susu sedap sgt...

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com