Thursday, January 10, 2013

kuntilanak jauh lebih sopan???


Assalamualaikum!!

 

Aku curik pic neh kat pesbuk. masa nampak jer pic neh aku terus gelak guling2 sambil tepuk2 lantai umah aku. eh, apa yang lawak sangat?? hahaha. entah. aku pun tak tau. patutnya aku seram neh aku gelak guling2 pulak. bukan hape. aku rasa ada betoinya jugak kata2 dalam pic neh. aku tak kutuk orang lain laaa. kutuk diri sendiri sekang neh. huhuhuhu. tetiba mak terasa nyah! hukhukhukhuk. 

Apa korunk rasa bila tengok pic neh?? rasa lawak? rasa seram?  or rasa bersalah?? ermm nak lawak ke seram erk.. huhuhu. atau??? korunk tak rasa paper sebenarnyaaa. heeeeeeee.

mode : insap dua minit! 

kbai!

13 comments:

Encik H said...

errr..tak rasa apa2 kot..hehehe

sebenarnya tak suka kuntilanak ni..takut..:D

Nurul Aini said...

hehehe..betul lah tu..kihkih..kalau pakai tudung lagi terbaik..kahkahkah.

Cik Nur said...

nur lak gelak sambil tepuk lantai kat opis ni ha...
hahahahaha..
betul jugakkan..kuntilanak still sopan je bila berpakaian....

hahahhahaa

dEdEQ dE wIshEs said...

YEZZZZA .. ADE BETOLNYE TU .. KUIKUI

siti fatima Arifin said...

betul apa. kuntilanak pun pakai jubah sopan. xder lah xcukup kain...

fifie said...

Sebab kuntilanak pakai macam jubah tutup habis. Kuikui. Gila ah. Haha

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

hehe..terbaik ar

syafiq audy said...

uittt,..mcm best je pic ni,.next time kita bgmbaq mcm pontianak nak???drakula ka,.wahhh,.best ni wehhhh,.amacam?

Kesuma Angsana said...

he he he seram

AyueJean said...

Ni kategori kelakar seram ni....
Hhhehehehhe....

hainom OKje said...

senyum kambing je le... tak delah sampai guling atas lantai ha..ha..

cuba suh pembikin filem buat kuntilanak seksi pulak ...org lelaki sukalah....pompuan? seksa! he..he..

Sue PeLik said...

@hainom OKje hahaha. kak memang ada idea kan?? briliant punya idea kot! pontianak seksi huhuhu

Ain Dzaya said...

betul betul..cume dorg kene pakai tudung je..mihmih

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com