Monday, December 2, 2013

review pengomen blog yang ke 300 & 303


 

Assalamualaikum!!!
heeeee :) kononnn jerk dulu cakap nak aktif balik ler apa laaa kan?? sekang neh dah rasa macam janji2 manismu pulak dah huhuhu. okay fine. aku tak kan bagi alasan klise lagi iaitu SIBUK. hahaha. tak dak alasan sebenarnya kenapa aku lama tak update. mungkin MOOD tak dak kot. huhuhu. ukhukhuk

okay hari tu aku dah jnji nak review blog pengomen yang ke 300 & 303 hurmmmm. yup memang lama dah ada pengomen nya. aku jerk yang tak review2 hukhukuhuk.

SIAPAKAH????




















Seorang perempuan. belum berkahwin. tapi melihat kepada isi2 blog dia. aku yakin tak lama lagi dia akan kawen. huhu. sila jemput yaaa! hukhukhuk. aku dengan dia dah kenal lama. dia di antara pengomen aku yang pelik. pelik tapi benar. kami di beri gelaran anak dara oleh OKJE. huhuhu tapi sekang aku?? aku dah mak dara dah sekang ne huhuhu.

antara benda yangg paling aku suka dengan blog dia ne ialahhhh 

http://najihah90.blogspot.com/ 

comel kan??? ayoooo aku nak jugakkk!! nak satu boleh?? huhu macam mana buat dodol neh? err...hukhukhuk

followers dia pun dah ribu ribannnnn kott tak macam followers aku yang macam tuh jerkk sikit dia huhuhu. sedeh! tengokkk bukti

http://najihah90.blogspot.com/ 

banyak info3 menarik dekat entry beliau. so, jangan lepaskan peluang ini. p laaa melawat sambil belajar kat blog dia walaupun cuti sekolah neh. huhuhu. boleh klik kat mana2 gmbar jerk nak ke blog beliau yang oh! acem! hikhikhik 
 
 

juga seorang perempuan oke. huhuhu. nama beliauuu opsss nak tahu kena tekan laaaa hikhikhikhik. aku rasa beliau neh baru belasan tahun neh. tak pun sekolah lagi. dik... sekolah rerajin yer.. ukhukhuk. umor, duk mana semua tuh aku tak tau. aku cari jugak tapi tak jumpakkk. beliau yang tak letak. atau aku yang tak reti cari. hukhuk. ada dua kemungkinan sekang neh.

http://rawkkstylo.blogspot.com 
tengok followers dia..boleh tahan jugak banyak dia neh ... ramai gak peminatt. huhuhu. blog dia memang simple pimple laaa aku tengok kan...tapi nice and banyak entry sal contest atau GA. kuat masuk pertandingan neh. macam aku muda2 dulu. huhuhu. 

ha. sesapa yang nak buat lawatan muhibah boleh klik ke gambar followers tuh! hikhikhik. sengaja aku tak nak mention nama nak bagi suprise sikit. kank kalau yang dah tahu nama malas nak klik dan buat lawatan sebab dah tahu blog sapa. hehehehe. 

ha! sesapa yang gila hadiah dan nak join contest. boleh klik kat SINI 
ada contest menarik! aku yang jadi sponsor. ewah! tiket hanimonn kat belakang umah aku
seminggu pun boleeeeeeeeeeee heeee

kbai!
 

 
 

8 comments:

Jue Derella said...

Tahniah,pegomen dh cukup 300..^^
tahniah u pegomen jugak...^^

Kira Sakura said...

haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dah lama tak melawat kan .baby cam mana? dah reti sebut ummi dah? hewhewhew :p

dEdEQ dE wIshEs said...

EH EH EH ? WAHHH . CAM XCAYE JE BLOG KENE REVIEW . AHAK .. AMBOI .. HIHI .. MEKASIH . PTUT RMAI JE SKOD BLOG DEQ TD KAN MAK DARA . KIHKIH

Nurul Atiqah said...

Hehehe thanks sudi review.

By the way kita memang budak sekolah lagi, 13 tahun hehe.

Thanks sekali lagi :)

Cik Nur™ said...

tahniah buat mereka yg terpilih..!

ros_reeza said...

tahniah buat yang direview :) nak terjah jugaklah..

Sally Samsaiman said...

okay, mami sue tak review titew pon :P

Kesuma Angsana said...

terbaiklah , tahniah buat mereka !

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com