Tuesday, November 19, 2013

akan aku Review blog pengomen yang ke 300 & 303



Haaaa nampak??? di saat ini ada 297 comments awating yang aku tak aprove2 sejak lama dulu. kenapa?? bukan sebab komen dorang neh berunsur 18 sx, 18 sg pun bukan. tapi sebab aku busy. jadi aku sengaja tak aprove untuk memudahkan aku tahu sapa yang datang komen kat blog aku tapi aku tak p komen lagi ke blog dia. ha! tengok?? betapa hati aku mulia ?? 

Jadi, disebabkan oleh kerana aku pun memang tak tahu nk buat apa kan?? Okje pulak cakap suruh aku buat entry bebanyak kan?? jadi aku pun rasa better aku buat entry untuk review blog orang lain...hikhikhik. dan pemilihan dia cara macam tuh laaaa...okay tak??? sesapa yang nak aku review blog dia boleh komen kat mana2 jerk entry aku yang penting korunk adalah pengomen yang ke 300 dan 303. hehehe. 

maknanya, aku akan review dua buah blog! dah lama tak buat keja neh. hihihih
kalau korunk rasa dah lama blog tak di review dan nak di review, so komen laaa kat entry2 lain jugak
kot2 kena nombor tuh hihihi dah macam nombor ekoq pulak huhuhu

17 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

Ai no berapa? :)

dEdEQ dE wIshEs said...

PERGHHHH . TERBAIKKLA .. BYAK GEGILER KOMEN :)

Noratiqah Adib said...

Nak jugak! :D #HarapNiKomenKe300/303. :P

Sally Samsaiman said...

confirm sally tak kena tu..hahaha :P

Nurul Atiqah said...

Mak aiii, banyaknya

Cik Itah@RRP said...

lama ya sue menghilang :)

hainom OKje said...

Elok le tu buat kerja sikit...entri review pun tak pe dpd duduk terbongkang je haha....
Nape dengan no 300 dan 303? kononya cantiklah no tu yeh...

Kesuma Angsana said...

jom tengok sapa yag kena yer ! hehehe

Lela said...

As salam..jgn lupe singgah blog akak juge..

Lela said...

As Salam... jgn lupe singgah blog akak juge yg x seberapa

ma ❥ said...

hehe boleh cuba la mana tahu di riview hehe

Cik Nur™ said...

300 tu ok...tapi kenapa pilih 303?

kenapa tak 301 kee..302 ke..heheheh

agak2 komen ni ke 303 x??hehehe

Pykaa Pdott said...

Mak aii bnyakknya .

cweet pinky said...

ish3, adekah CP ? adekah CP ??ehehe ~

cweet pinky said...

CP komen lagik , agak2 dapat tak ?? ahahaha !

Kira Sakura said...

saya pun saje tak publish lagi komen2 yang ada sebab senang nak tau belog sape yang belum balas komen hihihi

Mieya Atiera said...

Wah, banyaknya komen. ni sama spesies dengan Mieya la nie. jarang ada masa nak blogwalk

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com