Sunday, November 17, 2013

siapa semakin bulat dan berlemak???


Semakin bulat dan berlemak.

siapa?? tak kan toke jamu kat sebelah umah mak tiri kau pulak?? huhuhu tentu laaaa aku neh...
rutin harian aku adalah makan. tiap2 pagi, bangun tido tak sempat mandi lagi aku memang kena melantak tak hengat. bukan sebab lapa sangat. tapi pepangi sapie tue aku memang kena makan. kalau tak alamatnya aku muntah berjam2 laaa kat dalam bilik air.

okay. lepas jerk tempoh muntah aku dah habeh. aku dah start lapo balik. kira dalam pukul 9 pagi tuh aku dah kelaparan tahap tak makan seminggu dah. masa tuh aku makan lagi, tapi tak der laaa dalam kuantiti yang banyak. sikit jerk tapi memang aku kena makan laaa. 

lepas sejam pastu. aku lapo lagi...gila kan??aku rasa aku dh dapat sawan lapar neh...nak kata sebab baby dalam perut neh tak jugak kot. aku rasa lebih kepada nafsu kebulur aku neh jerk yang lebih2. huhuhu. dan oleh sebab tuh laaaa baru 3 bulan lebih aku dah kena minum air gula. sbb??? berat baik 1.8 kg dalam sebulan. huwaaaaaaa~~~

sekang aku dah 4 bulan. aku selalu cakap kat hubby aku. 

" i pun tak sure perut i neh buncit sebab baby ke sebab makan banyak sangat" 

hahahahaha

ada soalan cepumas yang selalu hubby aku tanya, yang buatkan aku rasa macam nak 
macam nakkk nangissssss jerkkkk!!!
huhuhuhu

"yunkkk ...u dah brapa bulan???"

huh! hampeh betullll tahu laaa PJJ tapi hari2 kot dah bgitawwwwwwwww. hish!


4 comments:

cweet pinky said...

hehehehe...konfius gak tuh....CP pun tgh kuat makan nih even takde bby dalam perut , tuh cmne lak ?? ehehehe ~

Cik Nur™ said...

Ehh,,,kalau lapo mkn yea..jgn gedik2 nak tahan lapo...diet belakang kira..! sian baby kalau berlapo..

ermm..dan Nur rasakan, yg sedang enak tudir dalam perut Mama Sue tu, baby boy..!

Hehehehe

Kesuma Angsana said...

hehehe janji sihat yer ... done clik2 nuffnag dah !

ma ❥ said...

takpe lepas deliver awak kuruskan balik :)

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com