Tuesday, November 19, 2013

hilang di VILLA NABILA jumpa di Flat Desa Mutiara


Aku neh sebenarnya ada perasaan ingin tahu yang berlebih2. apatah lagi kalau bab cerita2 mistik dan seram neh. walau aku neh penakut, tapi aku gagah juga nak tau pasal cerita2 neh. al-maklumlaaa orang KEPO kan. asyik nak jaga tepi kain orang lain. eh?? huhuhu




pepagi buta aku bukak blog tengok kat dashboard. ada berita kata budak neh dah jumpa weh! semalam beria keluar berita. jenuh mencari budak neh kat keliling VILLA tuh last2 jumpa kat Flat pulak. huhuhu. 



katanya...budak neh bersama kawan2 dia pergi tengok wayang citer highland tower tu, then last2 dorang pun nak buat macam dalam citer tu jugakkk...so p laaa masuk Villa tu reramai. jumlah?? tak pasti...

berita lanjut kat sini

klik sini

salah siapa semua ini??
adakah...
remaja tue??
sebab sesuka suki nak hilangkan diri cam chipsmore??

ibu bapa??
sebab tak tanya lebih detail anak nak pergi mana?? balik ke tak?? nak pergi berapa hari?? eh? huhu

cikgu??
sebab tak pesan awal2 sebelum cuti sekolah. jangan merayau dan susahkan orang lain??

atau Villa Nabila???

isk...tak perlu menuding jari kepada sesiapa yang penting budak tu dah dijumpai dalam keadaan selamat.



5 comments:

Sally Samsaiman said...

Salah berita yg over sgt!

dEdEQ dE wIshEs said...

HAHAHAHA . SKNG NI ANAK DA PNDAI MENIPU .. G DETING KATE PERGI STUDY GROP . MACAM2 DAH . BILE DAH JD CMNI .. MMG MASALAH LA

hainom OKje said...

Okje pun sama sue...suka jugak kepochi kalau bab misteri ni hehe...semalam baru tengok cite insidious...sedap weyh....tp ibu mengandung tak sesuai tgk kot!

Kesuma Angsana said...

mcm2 lah kebenarannyer tak tau lagi !

Cik Nur™ said...

budak tu selamat, pastu rasa mcm nak sekeh je dia..sbb dah keluar umah tak reti nak balik2...

mana mak tak risau..grrr!

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com