Tuesday, December 3, 2013

"saman tetap saman" = Hantu Villa Nabila


Sememangnya aku tengah borinkkk. bukan tak dak benda nak cerita. banyak benda aku nak story mori kat uolsss semua. tapi dek sebab oleh, haaa...gila punya TERUK BM aku. huhu aku malas. tak rajin dan semaknanya dengannya...jadi aku pun google2 laaa apa2 saja. then aku jumpak benda yang dah lama neh pun. aku pun gelak guling2. hahahhaha. jadi, aku pun nak hiburkan uolsss semua kan...
jom gelak guling2 sambil baca keretan2 akhbar neh ...hew.hew.hew. eh? dah lain pulak aku gelak. hihihi

#sekadarhiburanditengahri#

kalau aku pun marah. huhuhu . kesian...tercalar kredebeliti hantu2 kat situ. huhuhu
 
huhuhuhu. dah laaaa dituduh. rumah diceroboh masuk reramai pulak. uhuhuhu. privacy terganggu huhuhu

tetiba pulak hantu kak limah ada kat villa nabila. apa cer?? huhu

6 comments:

ma ❥ said...

kalau betul nak saman pun ok gak kan..hheee

Zara Nurhaidah said...

saman jan xsaman.. hikhik..

Sally Samsaiman said...

hahaha...kasar betul hantu ni semua!

Cik Nur™ said...

hehehe,..sabo je la....

Kesuma Angsana said...

mcm2 kes lah skang ni !

Kira Sakura said...

hahahahahaha mongoks kan. bila dah terkantoi malu setahun, tue pun kalau setahun la hihihihi

*kita tak pandai la nak carikan nama tuk anak orang lain nie huuuuuuuu

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com