Wednesday, February 13, 2013

asal banyak pulak nama blogger dalam entry aku kali neh??


Assalamualaikum!

Dah lama rasanya aku tak merepek kat sini. rindu nak meroyan dengan OKJE dan DEDEQ. rindu nak singgah tengok my lalink CIK AINI hapdate entry best2. rindu nak sharing is caring dengan CIK NUR. lagiii la rindu dengan UMIE MUDA neh. asal lama benor tak singgah sini?? huhuhu. hati lak meronta2 nak jawab pertanyaan adik ku CP, huhuhu sabar ye yunk? akak tengah fokus untuk sesuatu minggu neh. huhu. update entry pun sebab terharu baca BLOGGER HEBAT neh kata datang singgah baca entry2 lama. huhuhu. lepas tuh tengah taip2 pulak MV datang singgah tanya apa cerita peliknya hari neh?? hahaha. tak der citer pelik laa MV yang peliknya. kenapa saya makin malas neh?? huhuhu

kalau tak dulu rajin sungguh update entry, lepas tuh p jalan2 ke blog best2. menjamu mata, kaki dan hidung. selalu kalau nak jamu semua tu harus p blog KA. yer laaa macam2 ada kat blog tuh. hihihi. sesekali pulak mesti akan singgah kat blog ABAM HANIF. weh! tapi sampai sekang tak faham2 SEO tu apa?? binatang kuning2?? huh! aku memang tak reti benda2 alah neh dari dulu agi. huhuhu.

bila dah lama tak jenguk blog neh. aku pun tak tahu perkembangan MIEYA. umah dah siap ke hape?? hari tuh 80% dah. sekang tengok2 dah jadi bungalow dah. huhu. ha! tak lupa jugak ZPC?? dah join ke program gcap tuh. amcam?? sonok tak?? mesti dah tak reti cakap melayu kan?? hahahha. owh! tetiba teringat kat AYU ! last aku baca entry dia dulu pasai dia naik motor ke cameron higland entah2 sekang neh dah sampai ke kinabalu pulak?? huhuhu. lama sungguh aku sepiii. eceh!

Hurmmm walaupun macam tuh! aku tetap nak bgtw uolllsss oke? aku menang GA ABAM FEROZ untuk entry tersenget kat SINI. abam feroz! kank nak join lagi dan nak menang agi. muahehehehe. dan aku menang SALLY punya GA jugakkk. sally tenkius erkkk. i laaa u !! laaaa. hihihi. werkkkkk!! sila jeles dengan aku :P. Ermmmm bila aku nak dapat hadiah dari H pulak neh?? aku asyik jadi pengomen yang ke 200. haish! huhu.

klaahhh aku rasa banyak dah aku merepek2 kat sini. entry neh macam serabut jerk sama dengan kepala hotak aku sekang neh. huhuhu

kbai!

nampak tak betapa serabut nya aku???

27 comments:

Mrs Velentine said...

yeahhhhhh..dah ada pun entry pelik tue..kali pelik sebab banyak nam keluar...haha

Dunia Wilma said...

:-) Smart entri kali nie Sue ^_^

AyueJean AJ said...

Hahahahha..
Ramainya yang diseru.....
Huisshhhh..... Belum plan lagi nak naik moto sampai Kinabalu.....
Sebab belum pasang enjin motobot nak seberang laut.... Hehhehe..

myfreeminded said...

Sue.. apsal n3 ni Sue, pelik semacam aje.. :)

Mieya Atiera said...

eh, haha. takde rupa macam banglo pon sebenarnya nie.

blog usang said...

assalamualaikum cik sue,

saya suka baca blog cik sue sebab gaya penceritaan entri blog seolah2 cik sue bercerita 4 mata dengan semua peminat2 blog cik sue..tu yg kagum..

teruskan blogging saya tertunggu2 entri terbaru..

*blogger picisan saja

Sally Samsaiman said...

eh....nama kita ade laa....

adibahfaizah said...

ni kes rindu blogger2 ke? hehe.
BTW tahniah mnang GA , gempak gituuu!

Encik H said...

errrr...insyaAllah malam ni nak update entry pukul 12.00tghmlm :p

Momo said...

tekanan perasaan ek? hahahah. nah painkiller.

Momo said...

aduhhhhhh... nak jadi calon PM yang baru ni banyak keja dol... meeting sana..kempen sini..function situ... tu la pasal blog pun tobai bena debu nya...haha..



#tobai--tebal

Rosmiza Ali said...

Belum start lagi la yunk program tu.. Hehehe.. 17hb ni baru daftar.. Harap2 seronoklah.. Berat hati nak tinggal incit husband ngan budak2 lelama.. Huhu.. Nak tanya lagi ni, Sabtu Ahad pun ada kelas ke ekk GCAP tu?

Abel Nightroads said...

Why aku x disebut? Ok sentap. ahahahahhaha

Hanif Idrus said...

Entri yag santai sangat...hahahahaha

Cik Nur said...

Wahh..mmg byk nama blogger2....

Walaupun pernah dua tiga kali dapat tempat pertama dekat blog H...Nur xpernah dapat hadiah punn..! huhuhu... #___#

Nurul Aini said...

Ooo..my darling i love you..rindunya..ke mana menghilang..mana chipsmore ni..kejap ada kejap tak ada. Rindunya..rindu nak baca entry senget..hehe..untunglah bertuah..murah rezeki..tahniah2. Saya dah tahu cik sue menang..saya tolong check kan.hehe..tahniah sayang, you are deserved for that. Memang terbaik entry tu..senget. hehe.

dEdEQ dE wIshEs said...

ANAK DARA .. DEQ PUN RINDU SGT NK KOMEN2 NK MELALUT2 .. HIHI .. TP KEADAAN XMNGIZINKAN .. SOBSOB

hainom OKje said...

Nasib mak termasuk!....hehe... yelah rindu kat demolah su...Demo lani dok supo ....kan dah nak menyanyi ni hehe..
Apa kabo? sihat ke Su?okje pun sama lama tak berblogging...mengalahkan cina bercuti haha...

iima ❥ said...

amboi byknyeeeeee nama di mention kan disitu hehe

cweet pinky said...

takde rase nak jeles sebab ade nama CP dalam entri nih :P

Kesuma Angsana said...

dlm pelik2 ada terselit juga blog KA ye.. tq Sue Pelik hehehe

are_lin@yu said...

wahh mmg byk nma blogger klr ni..hiihi

Mayang ABDUL RAZAK said...

best entri ni...

ros_reeza said...

terserlah keserabutan anda di entry ni.. hahaha

ayut said...

byk nama tsenarai ni...ayut je tak tsenarai..hihihi >.<

izan mama mia said...

akak pun dah lama tak singgah cni,,

kiera'sakura said...

kihkihkih *gelak dulu* kita bizi skit la skang nie awak xsempat nak jenjalan lagipun lappy kita ada masalah "memory low" bila bukak byk web je dia puppppp tertutup sendiri huuuu

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com