Friday, January 25, 2013

nak masuk bloglist aku? mohon photostat IC...


Assalamualaikum!


 

Bloglist pulak? hari tu citer pasal blogwalking, lepas neh aku rasa aku citer pasal blok 404 pulak. eh? hahaha. suka aty aku la aku nak citer pasai apa pun. blog aku. hew.hew. hew. dah lama dah sebenarnya aku tak kemaskini aku punya bloglist tuh, sejak zaman awal remaja aku lagi aku rasa, so tadi aku pun try nak kemas kini aku punya bloglist. aku jenguk sapa yang selalu tak update?? aku jenguk sapa yang tak mesra dengan aku? eh? hahaha. dengan senang hati aku remove! tak der laaa! aku remove mana blog yang bila aku bukak dia tulis cenggini "blog not found". adeh! dah not found buat apa letak dalam bloglist lagi kan? remove ler dengan hati yang berkecai. :P ececece!

Bloglist aku makin sikit pulak. ayooo. dah ler keseronokkan aku BW sekang neh semakin menjadi2. blog sapa2 jugak entah aku terjah baca entry. ada yang aku jadi silent reader. ada yang aku komen suke2. ermmm..sapa yang letak aku dalam bloglist tapi aku tak letak korunk dalam bloglist aku sila angkat kening!eh? ziana zain???

Ada sesiapa tak yang tingin nak masuk bloglist aku? ada? tapi ada syarat!
Korunk kena : 

1) Lulus Ujian Lisan Bahasa Melayu. kalau boleh tulis blog dalam bm tu kira lulus la. :P
2) waras @ tidak gila dengan sengaja. tak sengaja tak per. aku maafkan.
3) Lebih Pelik daripada aku
4) Tahan maki. eh? hurm..sanggup terima komen2 aku di entry masing2. biarpun komen aku tu hanya " hahahahah" gelak yang aku sendiri pun tak tahu kenapa?
5)ada blog. kalau tak der blog. korunk nak letak link apa? twitter?pesbuk? maaf. aku tak terima. :P

Sesapa yang ada ciri2 di atas. boleh tinggalkan link dan photostat IC cop penghulu jerk aku terima.. :P

sekian. kbai!
yang benar,
-sue pelik-

29 comments:

Nurul Aini said...

kehkehkeh..berat nanang lagu ni. Macam mana nak tinggalkan, IC tak ada..Lagi2 pak dan mak indon. Macam mana nak buat? Adeh..alamatnya melepaslah.... +____+

Misz Mieza said...

Amboi, siap nak potostet ic lagi noks nak masuk bloglist cik Sue kite nih.. heheheh.. Tak kesahlah, nak gak tinggal link..

http://pape-jer.blogspot.com


Pssst! Nak tanya sikit pasal program GCAP tu.. Sue dah pegi kan ? Bila ? Cemane ? Best tak ? Ada kebarangkalian utk dpt keje tak kalau ikut program tu ?

Ewah, banyak pulok soklan.. Hehehe..

dEdEQ dE wIshEs said...

HAHAHAHA ANAK DARA .. U NI WAT I GELAK SORG2 LA .. NASIB LA BLOG I FOUND .. AHAHAHA

Azee Hana said...

ala,,malam2 penghulu dah tido,,x dapt la nak bagi cop penghulu...=P

Kuazue Mohd said...

as salam... cik azue datang vertandang...menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

faiq said...

hehe...sue pelik mmg pelik :)

adibahfaizah said...

kita ada dlm list blog pelik...ouchhh. terharu ! hehe .

cweet pinky said...

http://dariilhamkehati.blogspot.com

hehehehe , laju jer :P

c!kon!ech!c said...

hahahaha klaka lak syart2 nye bile skali bace hik2...

Sally Samsaiman said...

KITA NAK...KITA...KITA LA...KITE NAK...*hehehehe

Yumida Huda said...

kihkihkih..terkeluar gigi palsu mencik..

weh..nak jugak masok bloglist sis...siap de cop halal lagi..nah terimalah buah tangan dariku: http://umikasum.blogspot.com/

rasa2nya...gua dapat tak adiah bird dlm pic tu..nak yg kuat berkicau..syiuuuuu

iima ❥ said...

nak nak masuk hehe ;p

Azwar Syuhada said...

Wahhh , kasi wa masuk blog list hang leh..hahahha..

Tapi cik , tak pelik orangnya . cuma brutal je..hahaha..

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

hahaa. cm best je ;) apa kte kita tukar2 nak ;) hahaa

Novelgurl said...

saya dah angkat tangn setinggi tingginya dah nie ha..hahaha..

Kathy Rbain said...

ada link je..copy ic xda g..hehehe..
http://marzadalia.blogspot.com

Mieya Atiera said...

Agak-agak, blog Mieya dah ada dalam bloglist ke?

Cik Nur said...

ohh sue pelik..blog mu mmg ade dalam bloglist nur..tp dulu idok le beri salinan ic..

nak kee..?
hihihii....

AyueJean said...

Mak aih syaratnya...
Bukan main lagi..
hahhahhahaha..
takut membacanya... =P

hainom OKje said...

Hok hek...hok hek....
Banyaknya syarat....lepas tu pelik-pelik pulak tu... macam nak tutup blog aje ...ha..ha..

xila dot said...

ni srt beghanak sy kak ton...

dearxila.my...

hak3

aTieYusof Family said...

hihi..gelak2 baca syarat2 tu..:)
salam kenal..follow sni #828:)

Raudzah Zahari said...

Wah saya lulus lima-lima syarat tu..bolehlah masuk Bloglist sue ni..he..he

aNiss :):) said...

Ehem ehem. Nanti kite post laju fotostat ic eh :)

Sue PeLik said...

huhuhuhu. tenkius kepada semua! :P

kiera'sakura said...

kita dah ada dlm bloglist awak. jadi tak perlu la potostat ic mintak cop penghulu lagi kan? :p

Kesuma Angsana said...

KA dah ada kat bloglist tu yek!

Raudzah Zahari said...

Thanks sue..and kita masukkan awak dlam bloglist kita jugak..

Mrs Velentine said...

akak ada tak dalam bloglist??

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com