Wednesday, January 30, 2013

hari ni...hari...


Assalamualaikum!

Aku nak bagitahu...yang hari neh hari jadi aku!
:P
aku Bday gurl yang paling hepy hari neh!!!
sebab???

bilaaaa aku bangunnnn jerk pagi2 tadi
aku nampak atas meja tulis aku ada hadiah!

daripada???

 

Terima kasih abah dan mak!
syg abah mak ketat2!!

ha! jangan tak percaya. umur aku memang dah 25 tahun. tapi still dapat hadiah dari mak abah kan??
neh laaa dinamakan sweet 25. :P

Semoga aku menjadi hamba yang taat! anak yang solehah! cekgu yang bijak! bakal isteri yang sempurna dan bakal ibu yang penyayang!

aminnnn

29 comments:

Mrs Velentine said...

happy birthday sue

AyueJean said...

Selamat hari Lahir Sue.....
Semoga panjang umur, murah rezeki dan segala impian menjadi kenyataan...
Insyaallah.. =D

Wana Owen said...

happy birthday.=)

Nurul Aini said...

Saya pula terharu..sakit hidung sebab menangis terharu..hehe..tahniah. dan amin ya rabbalalamin. Doa saya semoga cik sue dipanjangkan umur, di murahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan di dunia dan akhirat. Jadi anak, isteri, ibu, yang solehah dan hamba yang taat. Amin Ya Allah.

kiera'sakura said...

elehhhh nak bagitau kita pun dapat jugak hadiah last year werkssssss :p

dah wish kt pesbuk mlas la repeat kt sini dah lalalalalala :p

Sally Samsaiman said...

happy birthday dear sue !! alaaa...kite nak kasi hadiah jugak...hehehe... :D

Mayang ABDUL RAZAK said...

wah epi besday sewit sue.. lebih 5 ari aje dari date besday akak..

Cik Nur said...

Sueeee....!

Selamat Ulangtahun kelahiran yang ke 26....ehh..27kan..ehh..silap lagi...yang ke 25... :)

Semoga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki dannnn veria2 selalu... amin.!

Psst..mai tepeng tu, meh la singgah kat nur.. :)

elyna mirsada said...

hepy besday sue..moga pnjg umur n murah rezeki.amin

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

sesungguhnya mak dan ayh jugak yg syg kita btol2 kan ;)

myfreeminded said...

ALA sUE BARU SAMBUT BEFDAY KE.. BARU 25 TU, MUDA REMAJA LAGI.. semoga Sue Senantiasa dalam Rahmat Allah, panjang umur dengan tubuh badan yang sihat, murah rezeki dan dipermudahkan semua urusan. :)

Kesuma Angsana said...

hepy birthday ye dear.. doakan yg terbaik for u always !

Ietams said...

mak ayah awk comey & sweet la dik..
wish guna nota kecik cenggitu

Yumida Huda said...

wah cekgu..hp bday ye..beznye jadi anak kesayangan nih...

aNiss :):) said...

laa cikgu ghupenyaa :D

p/s : happy birthday cikgu sue :)

fifie said...

Happy Birthday sue semoga sukses baik di dunia mahupun akhirat. hehe. Kita selalu jadi anak kecil buat ibubapa kita walaupun waktu tu kita dah ada anak. kuikui

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

happy bezday dear.. semoga dipnjangkan umur n dimurahkan rezeki..

baby comel said...

Salam sayang di jhari jadimu.. Maaf lambat nk wish, 25 dah? masa berlalu terlalu pantas kan, tup-tup dh 25.. hehehe, baby tua lagi nampaknya =)
~Moga impian, harapan dan cita-citamu bakal tercapai kelak. teruskan melangkah, terungkan kayuhanmu wahai sue, Amin..

Mieya Atiera said...

Sweetnya parent sis. Btw, happy belated birthday :)

ayut said...

happy belated birthday... *lame dh kot*hiihihi

cweet pinky said...

hahaha , epy bfday aw ! tua 3 thn dari CP errr , soalan biasa , hehehe , bile nak kawen nih ??

hahahaha !!

cweet btol parents sue pelik :D

hainom OKje said...

Ala...ala....birday dia rupanya.....
Hepy Bezday Sue...
Semoga menjadi anak, bakal isteri, bakal ibu dan bakal menantu yg solehah dan hebat....

2 org blogger yg birday dia hari ni...

محمد رازيق said...

selamat hari jadi sue. moga murah rezeki n sihat selalu :)

Hanif Idrus said...

Happy sweet 25

Sue PeLik said...

terimaaaa kasehhh semuaaanyaaa lap u!!!!! :)

Misz Mieza said...

Amin.. Happy belated birthday Sue! Sama lak kita bufday bulan Januari.. Tarikh & tahun jer beza.. =)

Cik Nur said...

bila nur baca balik...teruknya typo nurr..huhu..

harap sue faham..hihih

Encik H said...

owh 30hb rupanya..hahaha..baru baca entry ni..once again, happy belated besday sue..:D

Cik Nur said...

Hahahahaha....
Sini rupanya komentar tu....
Grrrrr..... !

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com