Monday, January 14, 2013

gara-gara tangan aku yang gataiiiiiiii


Assalamualaikum!!

Rasa bersalah pulak aku berkenaan dengan entry ini. ramai pulak yang sedeh. Cik Aini?? i lap u oke?? huhuhu. ramai yang bagi kata2 semangat kat aku. btw, terima kaseh! i lap uoolllsss! jangan risau. itu sekadar sebahagian daripada kisah duka aku. yang lain2 aku hepi go go power rangersss jerkkk!! heeeeeeee :P

lagipun, ramai lagi yang jalan cerita hidup dia lebih payah daripada aku. ha!  entry kali neh tak dok sedeh3 bagai dah. aku nak cerita pasai tadi. ingat nak publish esok lusa jerk. tapi sis okje dah cari aku mana perginya?? jadi aku update le hari neh. :P saja jerk pakai nama orangg. hahahaha. ampun okje! ampun!

hari neh memang aku bosan. bosan tahap gila sawan khinzir dah! huh...tak tau nak buat hape?? nak meronggeng tapi dengan siapa?? huhuhu. syafiq auditorium neh belum balik lagi...eh? betul ke nama hang syafiq auditorium?? entah. aku lupa. hentam jerk la. nak makan? bosan makan sorang2. padahal dalam hati. tak kan nak gemuk sorang2?? nak gemuk kena ajak kawan2 sekali. heeeeee...

aku pun tanpa rasa bersalah godek2 laaa pesbuk sendiri. godek punya godek entah apa yang aku tekan pun aku tak tau. Ya..aku bukan sahaja buta IT, buta FB sekali. huhuhu. tetiba jerk naik notification mcm kat bawah neh

v
v
v

eh?? new relationship?? sejak bila neh?? aku dengan siapa pulak neh?? eh?er...pastu naik lagi satu notification bagitahu adaorang tulis sumting kat wall aku. sumthing wrong neh! aku tengok2 dia tulis cam neh!

 

oOoOOoOOOOO~ HAHAHAHHAHAH. aku dah tertukar aku punya status weh! dari in relationship jadi Engaged!!! adeh. mati aku. kelam kabut aku hide apa saja yang ada kat wall. huhuhu. walaupun kat news feed naik jugak. huhuhu. apa nak buat? sapa suruh hang gatai  tangan sangat suriani oii??  huhuhu
nasib laaa tukar Engaged, kalau tukaq janda beranak namblas mcm mana?? huhuhu

maap di atas segala kesulitan dan kesalafahaman! huhuhu. 

sekian! kbai~

21 comments:

Mieya Atiera said...

hahaa. comeell je !

Nizam Ijam said...

hahahah xpasai2..hehehehe

saya dah update...
hope dapat tolong walaupun agak susah.... :(

Cik Nur said...

hahahahahaha...tak baik tipu orang...

tapi betul ke dah bertunang..? kalau betul, xapalah..hihih

Mrs Velentine said...

haha..x lama lagi lah tue..amin

Solehah Shamsuddin said...

hahaha its ok. silap tertukar je tu :)

cweet pinky said...

hahaha , CP dulu pernah buat status married ngn sum1 , alih2 kecoh ! hahaha , sebab sum1 tuh umo yang umo dah bole berkawen , silap langkah , hahaha !

dEdEQ dE wIshEs said...

THNIAH CIKGU TAHNIAH .. HAHA

Misz Mieza said...

Hehehhehe.. Acaner pulak boleh tertukar status tu cikgu ? Kelakar lah Sue ni.. =)

Aslinda Aslinda said...

hahhahaha..selamat bertunang!!!

fifie said...

Sue awak tukar status pun awak tak perasan ye. Haha

AyueJean said...

Hahahhahahahha......
Adeh.. Macam mana boelh engaged pegi nya tu???
Btw, TAHNIAH... =P

hainom OKje said...

eleh..eleh... sajalah tu nak bagi tau....konon...konon nak sorok pulak ha...ha...takut market merudum le tu

apa salahnya, betuikan...tapi memang betullah Sue... FB la ni...
kadang tu okje nak letak gambau tapi tak molah war-warkan nak masuk album je...tapi sat lagi dah ada orgg like.... suka-suka aje FB ni...
so kena berhati2 le kalau terupload gambar yg tak come....he..he...kalau gambaq yg come tak peeee he..he..

kiera'sakura said...

hahahahahaha gataiiiii lagi padan muka kat diri awak tue sendiri :p

pssstttt walau apa pun saya bangga awak masih mampu mereng mcm skang nie wlaupun ada dugaan besar yg melanda awk. ;)

Nurul Aini said...

eheheh..nama saya ke tu..hehe..sayangggggg cik sue juga..hehe, saya perasan status tu..tak terkejut sebab time tu juga cik sue post bagitahu cik sue salah godek..hehe..kalau tak dah lama dah saya terjah cik sue..hehe..ye lah tunang tak beritahu pun..sobsobs..

blog usang said...

assalamualaikum...

hehe:) tak lama lagi leh makan nasi minyak laa tuu.:)

Kesuma Angsana said...

doakan yg terbaik for u ye dear...

nn lylyn said...

=)xpe skali skala..

syafiq audy said...

sapa syafiq auditorium weh???

Encik H said...

Ohoo..Merah Jambu tu kamu rupanya..:D

miz ruha said...

hihi... nasib engaged aje... :D

eimah siti said...

hahahha...jnda beranak namblas....

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com