Friday, January 18, 2013

Tips terbaru kuruskan badan~


Assalamualaikum!!!

Korunk nak kurus ???
+
Bergaya??
=
Penghuni Neraka
ikuti tips di bawah ini
v
v
v

sumber : google

sumber : gugel

Kan kalau makan tak baca doa nanti syaitan makan dengan kita??
jadi, tak der laaa banyak sangat kita makan kan...
boleh laaa kurus
hehehehe
saboooo jer laaaaaaaaaaaaa~

-Amaran : jgn ikut tips di atas! sekadar gurau-gurauan sahaja-

21 comments:

I love Sleep said...

hahahaha~ lucu!!

:: Mrs.Eady :: said...

errks...

Kesuma Angsana said...

he he boleh caya ke ni

Nida Mohd said...

huhuhu..sabor je lah

Nurul Aini said...

hehehehe..rasanya kalau makan tak payah baca doa makin besar adalah..mana taknya, makan tak pernah kenyang..kihkihkih.

iima ❥ said...

HAHAha igt apaaaaa

Cik Nur said...

hahahahahahaha...!
syaitan tumpang sekalilah tu eh..
eee..geli..!

jgn dicontohi..!

AyueJean said...

Adehhh.... "Sangat" berguna tips nak kurus ni...
Hehehhehehe... =P

Sue PeLik said...

@I love Sleep ILS , awak punya profil pic dengan awak punya gelak sama laaa hehehe

Sue PeLik said...

@Kesuma Angsana memang tak leh caya laaaa ka heheheh

Sue PeLik said...

@Nurul Aini hahaha cik aini bijak! hehehehe

Sue PeLik said...

@AyueJean hahahaha ampun ayu! ampun!! hehehe

fifie said...

Hahaha. Banyak lah tips nak kurus kan sue.

Misz Mieza said...

Kalau yg selalu baca doa tapi tak gemuk2 ni pulak cemaner ? Huhu..

eimah siti said...

hahahha...apa la...

Mieya Atiera said...

haha.. ada ke patut macam tu.

are_lin@yu said...

pelawok pelawok..haha

cweet pinky said...

hahahaha , taklarr , bile kite makan ngn syaitan la makin gemuk sebab , kite tak kenyang even dah makan banyak :P

Mrs Velentine said...

adui bah...adakah mcm tue..wakaka

hainom OKje said...

Amboi... berani nmpk guna tips ni.
.....huhu..
sue...hang pi jakarta menyelamat ke apa....banjir banjir dia plk aebok ke sana!

NurulMirotic[NSHS] said...

Haha . Ini lawak oke :D

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com