Friday, January 18, 2013

Amar Asyraf dah bertunang, aku bila lagi??huhuhu


Assalalamualaikum!

Aku tak tau nak bagi intro mcm mana. aku terus jerlah kepada apa yang aku nak cerita! huhuhuh. sekang neh, selain daripada fenomena dengar! dengar! dengar! aku cepuk kank tak dengar jadi tenuk kepala cipan pulak kank. eh? huhuhu. tetiba lak masuk binatang neh. :P auoochhh! werkkkkkk!! hado aku kisah?? huhu. opsss ampun2 back to stori mori, selain daripada fenomena tuh, tepat pukul 7 malam jerk. semua orang sibuk update status kat pesbuk cenggini 
v
v

"layan setia hujung nyawa sambil makan keropok leko" gamaknya neh orang terengganu neh. ada lagi update cm neh pulak " Capital X , aku tunggu hang setia hujung nyawa aku" ermm agaknya neh mesti budak2 tgh dilamun cintan neh. eh? aku ka? bukan erk! ado jugak " benci betul aku tengok zain neh! laki tak guna! tak guna! aku guna2 kan kau baru tahu" eh? cm tu pulak? aku rasa neh mesti tgh meroyan neh. feel terlebih2 uhuhuhu. apakah???


Yup! citer setia hujung nyawa. tapi aku bukan nak review citer neh, bukan jugak sebab nak bagitau sinopsis, korunk pandai2 laa tgok sendiri! aku just nak bagitahu aku sedehhh sebab yang Amar asyarf @ zain neh dah bertunang! alamakkk melepas kau nyah! hukhukhukhuk. dia dah bertunang lepas raya hari tuh. huhuhu. kuciwa beta! keh3. semua orang dah tau?? jadi aku laaa yang lambat tau neh?? huwaaaaaaaa!! mummy! baru dapat bakal menantu mummy tapiiiiiii. hukhukhukhuk

 

Btw, i doakan u bahagia. uhuhuhu . sambil lap2 hingus yang meleleh. sedut2 balik sisa2 yang ada. huhuhu.tetiba ada suara menusuk ke telinga aku
"ang hengat ang nelydia senrose??? " huhuhu

-semoga Amar dan tunangnya kekal ke akhir hayat-
aku bila lagi neh??? 

Nak tau lebih lanjut??

27 comments:

AyueJean said...

Hahahahhaha.....
Sabar2....

Nurul Aini said...

hehe..dah tahu dah dia bertunang..tak kisah pun..huhuhu..padahal meroyan bila tahu. Tak apa, kumbang banyak, bunga pun banyak.. Lap air basi tu malu tau kalau orang nampak.

Cik Nur said...

lorrr..dah bertunang ke..?
nur pun baru tahu ni..kikiki..

nur bab2 gosip artis ni mmg bengap sikit..xtahu sgt..hihihi...

apapun, moga sampai ke jinjang pelaminlah hendaknya...

aminn.!

adibahfaizah said...

Baru first time tgok crita ni ptg smlm.sob sob. bila dh tngok bru rse "no wonder la sume org smgt gler tgok cte ni ". .haish, ktinggalan.

fifie said...

Dah bertunang???? Sobs :( sedihnya kita.

dEdEQ dE wIshEs said...

LERRRR .. HEHEHE .. ANAK DARA HANYA AKAN BERTUNANG BILA DA ADE KEJE TETAP OK . HOHOHO

Misz Mieza said...

Huh ? Ye ke Sue ? Baru tau gak nih.. Cis! Kuciwa.. Eh, lupa dah kawen.. Ahaks! Apa pun semoga mereka berbahagia hingga hujung nyawa.. =)

Nida Mohd said...

Ye eh dia dh tunang..mesti semua yg minay dia neh frust gigit jari..huhu..sy x smpt lyn citer tu sbb time mgrib.tp kt fb mmg camtu la slalu status kwn2 yg tgk..hahaha

eimah siti said...

cita ni best....tuu la, cik siti pun baru tau Amar Asyraf ni da bertunang...huhu...sedeyh2....

Mieya Atiera said...

Seriuosly?? OMG ! Melepas jugak. heee

Cinta hazanis said...

awk, kita satu geng la. peminat setia hujung nyawa. ekeke

baby comel said...

Dia bertunang dgn I la :) hehehehe.. Byk2 kali pandang rupa dia dh mcm safiq rahim pulak dah :)

Nazurah Zurah said...

Melepassssss ! :/

PILOT LOVER said...

dgr kata cerita ni best tapi belum berpeluang lagi nk tgk..

Cikgu Ma said...

nak tunang jgk...tp nampak gaya macam x jadi lagi bulan 3 ni...ada jerr halangan...

cweet pinky said...

hehehehe , CP pown baru pernah tgk sekli citer nih , tuh pown time dye baru kawen tuh ~

reply dari entry CP :

ehehehe ~ akak kalaw nak tgk , boleh dah carik citer azura nih kat u tube :D

cweet pinky said...

huhuhu ~ CP tak kesa cgt sebab dah ade lee min ho :P

reply dari entry CP :

ehehehe ~ akak kalaw nak tgk , boleh dah carik citer azura nih kat u tube :D

are_lin@yu said...

arghh suka dia jgk..sweet..hihi

cweet pinky said...

anda di tag !

http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

Mrs Velentine said...

hahahha..nama dia naik mendadak lepas setia hujung nyawa di tayangkan

ros_reeza said...

dah tunang> tahniah .. suka sangat citer ni..

hainom OKje said...

ohhhh ni Amar asyraf eh...tgk dia jar dalam hati ada taman jd danial.... Rambut dia dlm cite tu kereting...cute jugaklah....tp mak suka Randy sih... Sampaikan salam mak kat Randy tu...

Sue PeLik said...

@Nurul Aini huhuh yang banyak tuh kumbang cik aini. huhu amar tak dak dah hehehe. oke3 lap2 hahaha

Sue PeLik said...

@Cik Nur aah dah tunang. sedeh kot! huhuhuhu

Sue PeLik said...

@Cikgu Ma jangan lupa jempt nant hahahaha

kiera'sakura said...

kita tak heran pun pasal kita ada Nadzri dah lalalalalala :p

Encik H said...

nasib baik Capital X..kalau Capital H tadi, memang terus tanya sape yang post status camtu..hahaha

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com