Monday, December 31, 2012

"i'm back!" kembali aktif berblogging???


Assalamualaikum!


haiiiiiiiiiii semuaaaa. berhempas pulas aku mengemas, menyapu, menggosok dan segala mem lagi laaa kat blog aku neh. bukan penuh dengan sawang jerk. penuh jugak dengan rumput2 rumpai, pokok2 melilit dan sebagainya. huh! kepada kengkawan aku yang ikut perkembangan aku tahulahhh yang aku sangat busy sejak 2 bulan neh. tidak lagi aktif menulis dan merapu kat blog tercinta aku neh. sedeh! tapi apakan daya?? tuntutan kehidupan memaksa aku untuk begitu. elehhh, sastra sangat kot ayat aku tengahri yang hujan ni. huhuhu

Yup! aku dah selesai banyak perkara dan mungkin aku dah boleh kembali aktif macam dulu lagi. dah boleh p lepak kat blog kengkawan lama2 dah boleh update merapu meraban macam dulu lagi. dah boleh bermesra bergelak ketawa hari2. perghhhhhh rindu saat tuh! 

aku dah selesai kursus di subang jaya. tamat dengan jayanyaaa ewah! 10 januari neh konvokesyen kitaorang! mohon jeles yer :P and then aku pun dah selesai INTERVIEW sebagai kaunselor berdaftar! insya ALLAH lesen aku akan dikeluarkan dalam masa sebulan dua lgi. huhuhu lega yang teramat! lepas neh sesapa yang ada masalah nak mintak kaunseling?? meh ler cari aku! hehehe. tahu laa apa aku nak buat muahahahehhehehe

okey! aku cau dulu. cari ilham dan idea nak update apa pulak pas neh! sejak2 tak aktif neh kepala batu aku neh rasa macam dah tak der idea sangat dah. huhuhuhu. 

# i miss him soooo much! hurmmmm :( 

eh?? tetiba :P

25 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

WELCOME BACK ANAK DARA ..

HELP HELP .. BYK PROB NEH .. HAHA

Cik Ain said...

awk plastik cekelat banyk lagi tu.. awak xsapu betul2 nih haha..

Farisha Lyssa Farish said...

SLMT KEMBALI :)

ejulz said...

bersin kat sini.. bnyk sgt debu.. hehehe

Misz Mieza said...

Welcome back Sue! ^_^

Mieya Atiera said...

Wah, bestnyaa. Mieya pula yang semakin busy sekarang nie.

Cikgu Ma said...

miss me? visit me here http://www.cikgubest.my/

hehehe

elyna mirsada said...

hehe,welcome back sue

Encik H said...

ehem2..cik kaunselor, saya ada masalah ni..saya tak tau malam ni nak makan apa? boleh cik kaunselor tolong bagi cadangan x? :|

Encik H said...

eh..1 lagi..welcome back..:D

cik nana said...

welcome back anddd hepi new year ! :)

CikMunBlogger said...

selamat kembali ber - blogging . hehe :p

CikMunBlogger said...

selamat kembali ber - blogging . hehe :p

Nurul Aini said...

waaa..tumpang seronok..tahniah..seronoknya jadi kaunselor..boleh lah konselor saya..hehe..rindunya dah lama tak jumpa..hehe. ^___^

hainom OKje said...

Yuhuuu...welcom back dear...pergh tetiba ckp omputeh!he..he...
Sue...dah setellah ni kiranya...bagus bolehlah kita meraoy sama sama....okje tak de lawan merapu ni...huhu...
Sejak peminat okje dh ramai ni...sori le tak dapat tolong sapu sampah kat sini...jaga standard! ..ha..ha..sakit hati dengau ni...

Senang le ada adik yg boleh bagi nasihat ni... jgn charge pulak okje Foc sudah le!

Gi CH tu baik baik...jgn lupa beli kobis banyak banyak ...he..he...

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

welcome back dear :)

Hanif Idrus said...

Datang sini nak mengucapkan Selamat Tahun baru 2013....semoga persahabatan kita kekal berkekalan

cweet pinky said...

mis him ? hehehe
memg tetibe :D

ngt kan nak tulis miss CP so much !

yeah ! naseb la blog cik akak nih dalam bloglis , hehehe , tgk tajuk , rase nak bersorak je , :D

ho yeah !!!

baby comel said...

Salam 2013 sue.. Moga terus terusan ceria bahagia dan happy sentiasa.. Awak, kita banyak masalah. Hehehe.. Welcome home my dear

Sue PeLik said...

hehehehhehe sonoknyaaaa ramai yang ingat saya lagi hehehe

eimah siti said...

wahhh...awk da kembali berblog....untung la...sy skrg tgh busy study...huhu.....

syafiq audy said...

oit!!!

Mrs Velentine said...

yeah....welcome back dear

Kesuma Angsana said...

wlcm back dear n tq selalu singgah blog KA ye

kiera'sakura said...

lama sungguh korg berkursus kan. tak bercendawan ke duduk situ lelama :p

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com