Tuesday, December 18, 2012

nak bercinta pun agak2 laaaa~





kisah neh baru jer jadi jap tadi. tak sampai berapa jam. terus aku update. kisah neh panas2 lagi. sepanas gambar kat atas tuh! kisah nya macam neh. aku baru balik dari kelas. aku pun jalan le terhoyong hayang menuju ke arah rumah aku yang tingkat 5 tuh! al-maklumlaaaa penat. jalan pun dah macam orang mabuk. sedang sibuk aku berjalan sambil membebel dengan kawan aku yang sorang lagi neh. sepasang 'KAPLE' yang uniform puteh lengkap! yang perempuan siap bertudung lagi lintas depan kami. dah rimas kot jalan belakang kami yang macam hilang pertimbangan neh. huhuhuhu.

tak berapa jauh mereka didepan aku mula nampak adegan2 yang tak berapa nak sesuai dengan umur aku tatkala neh. mula dengan si perempuan merapatkan diri dengan lelaki. berjalan sambil berpelukan. konon2 merekalaaa pasangan paling romantikus dalam abad neh. tetiba jerk dalam aku menonton adegan 18sx tuh tanpa tutup mata. si perempuan tuh tetiba jerk cium si lelaki. how dare uolssss??? batal ayaq sembahyang aku. haish!! then tetiba dorang hilang masuk dalam lif.~

please ler weh...kalau korunk berdua yang telah membatalkan ayaq sembahyang aku baca benda neh. mohon minta maaf dengan aku! 

- kalau ya pun ketagih sangat. boleh tak jangan buat depan hidung aku?? buat le depan hidung orang lain- ( g cek in hotel bajet murah tuh!!)
-hengat sikit, korunk sedang memakai pakaian uniform yang melambangkan pekerjaan korunk. so, please behave ur self!-
-yg perempuan, apa maknanya kalau bertudung tapi selamba ikan bilis jerk boleh cium2 pakwe??-

(aku tak kata kat sesapa, aku ingatkan diri aku sendiri jugak)
 
kbai!




30 comments:

eimah siti said...

apa nak jadi la ngan remaja skrg ni -_-"

Mohd Lokman Bin Ramli said...

ish, ish, ishh.. diorang ni memang tak ada malu ke?

Miss Sue said...

hahhaha.. dapat free show tu ! :D lama sue x skodeng org cium free macam ni >.< .. kuikuikui

Sue PeLik said...

tu laaaa pasaiiiiiiiiii. huhuhu budak2 skang bagi free show jer kat saya huhuhuhu

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

aishhhh.. yg da kawen ne pun malu nak bt...cepuk je pale dorang tu

Cik Nur said...

aiyakk..!
budak2 sekarang ni kan...!
gataii..!

kawinkan jee...

Iezwa Wawa said...

Macam2 budak zaman skrg. Dh teriku dgn budaya barat

dEdEQ dE wIshEs said...

SUBHANALLAH .. APE NAK JADI NIH

cik nana said...

itu org memang takde sivik !

elyna mirsada said...

hurm agak2 ler..depan owg wat lagak cm 2,ada ke ptut..

fifie said...

Budak lagi ke? Hurmmmmm orang sekarang agaknya malu dah ke laut

baby comel said...

ish ish, org yg ada suami ada isteri pun malu nk buat depan org ramai.. alahai,

Misz Mieza said...

Haih~~ Baca entri ni teringat pulak kisah masa MM balik keje naik lrt masa kat KL dulu.. Ada sepasangan nih (taktaulah pakwe makwe ke, tunang temunang ke, or husband & wife).. Dorag bajet mentang2 lah keadaan masa tu sesak & sempit, ingat takde orang perasanlah dorang ambil kesempatan bercumbuan.. Haih, berbulus mata inih.. -..-#

cweet pinky said...

em , entahla , macam2 , semoga mereka diberikan hidayah ...

Encik H said...

mula2 bila kau taip "uniform puteh" tu, automatik aku bambarkan pasangan tu budak sekolah..

tapi bila kau taip uniform yang melambangkan pekerjaan, aku rasa pasangan tu nurse..:D

Nurul Husna Mohd Hassan said...

budak2 sekarang makin berani.

Kesuma Angsana said...

betu tu, x tau nk cakap mcm dah zmn skang ni

eza miza said...

wahhh...panas...panas...panas...

hainom OKje said...

Sue...syok jugak dapat tengok wayang free...he..he...
Astaghfirullahalazim....Sue OKje tau ko mesti dan dan tu jugak nak kawenkan...ha...ha...

Nak menghalang, susah jugak kalau dah gitu gayanya.... apa yg boleh buat...bencilah dalam hati semoga ada sekelumit iman untuk menjawab depan Allah nanti!

Bila habis kursusnya!

kiera'sakura said...

mungkin dorg dah kawen... errrrr tapi kalau dah kawen pun tak boleh buat aksi sebegitu kat umum. klu yg blm nikah lagi la xblh buat wlaupun sesape xnmpk. tp Allah nmpkkkk haaaaaaaa nanti jawablah!!! semoga dorg tue diberi petunjuk amin

aini shahroni said...

eiyuw!!
urm..
susah nak kata..
moga2 Allah lindung kita dari terjadi kpada kita semua..
amin!

from ::Arkitek Hati::

trah zain said...

amboi budak2 zaman skang, advance na????

syafiq audy said...

dh kawen ke belum weh?
lani kan isu budak2 kawen awai,..
kita ja xkawen3 lagik,..demnnnn,
kbaiii!!!

Momo said...

asal ko tak tembak bebudak tu dengan pistol air?? kasi basah..dah nak basah sangat kan...kang terbuncit tu la terus buang anak...aish.... kesian kat baby tak berdosa...

Prince of Noob said...

isk isk isk nak cium pun agak2 la tak payah depan2 orang kan... btw done follow u dear - Noob

Mieya Atiera said...

Biasa terjumpa dengan aksi nie di shopping complex

Syaza Syahira said...

Budak skolah ke, keje hospital? Uniform putih pulak.

Jemput singgah ke blog saya - WOURMEN

uNa said...

bnyk btol kes2 cenggini skrg ni..adoii..pelik betol la diorg ni..mane peginye rasa malu tu agaknye


singgah follow cni..

deqjamucuxx said...

dasyat la bebudak sekarang. kenapa tak hempuk jer diowg tuh....

Sue PeLik said...

tu laaaa hurm kes2 mcm neh dah banyak sangat dah. kejutan budaya sekejap! huhuhuhu

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com