Saturday, January 5, 2013

bulan madu di awan biru~ eh? cameron highland jerk! hihi


Assalamualaikum!

3 Januari 2013! aku dah start meroyan dengan team aku. perancangan last minute untuk bercuti memang membuahkan hasil yang bahagia! chewaaahhhhh~ mula2 kami rancang nak tido 3 hari 2 malam. kunun2 nak pergi honeymoon sungguh2 ler kat sana. al maklum laaaa semuanyaaa bujang tranggg tang tangggg. tak der laaa terkejar2 nak cari pampers anak, kain pelekat laki, semuanya urusan badan sendiri jerk! tu pun macam2 tertinggal kot. hukhukhuk.

tapiiiiiii, bila dah ada kat sana. kami decide untuk duk 2 hari 1 malam jerk. tu pun dah puas dah rasanya. heeeeeeeee pengalaman baru. tak pernah lagi p cameron tido. cayalah! cejuk hingga menjilat tulang rangka aku yang gemuk neh! hukhukhuk. weh! kami p semua perempuan okeh?? tak bawak scandal mandel neh. bebas sikit! ewah. hikhikhik. 

sewa hotel : rm 60 hengget jerk
minyak kate : rm 50.00 hengget jerk (viva)
devide 4 orang~
makan, berak, terkencing tuh korunk bayor sendiri erk. kalau itu pun nak share memang mintak penampaq laju2 lorhhh hukhukhuk. (sebarang pertanyaan or aduan boleh di buat di kaunter komen di bawah ya!)
jom bercuti! pas neh?? myb zimbabwe??  heeee jom layan gambar yang ohsem! :P

aku pose dah macam orang tahan kencing 2 hari jerk. hukhukhuk
 
Cak!!! alololololoooo comey sungguh aku di balik rumput rumpai tuh! hukhukhuk

ada orang tanya aku " yang mana satu itik neh???" hukhukhukhuk # pang!!!! satgi haaaa hukhukhuk :P

my feberet pic! hikhikhik. kenapa?? sebab aku memang suka memuja diri sendiri. hikhikhikhik

cik ct wan kembang semangkuk. semua kembang aku tengok. kain, payung badan dan muka aku! hukhukhk
 
heeeeeeeeeeee 2 singget!!!


asal aku nampak gemuk sangat neh?? dah macam apam bangkit tak jadi jerk aku tengok pipi aku tuh! huhuhu neh sah salah juru kamera tak reti amek gambau. hukhukhuk. #tetiba :P


belakang tuh ladang teh! nampak cantek. tapi bila tengok dekat biasa jerk. kalau mak aku potong rumput depan umah aku jadi bersegi2 pun dah sama macam ladang teh tuh. huhuhu. sama! hihihi

26 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

SYOKKKKKKKKKKKNYE .. G ONEYMOON XAJAK PUN KAN KAN .. SEDIH LA CAMNI .. SOBSOB

cweet pinky said...

comelnye payung !!!!

Cik Nur said...

psstt..kasi nama hotel..!
boleh syor kat sama2 kalau nak pi sana.. :)

Nur pun xpernah pi cameron lagiiii..hihi

Misz Mieza said...

Amboi, seronoknya bercuti ke Cameron.. =)

syafiq audy said...

uiiiiii,...
hampehhhhh,..
jelesssssssssssssss,...
siallllllllllll,..
mencikkkkkkkkkkkk...
againnnnnnnnnnnnnnn,..
kita p lagik tw,..
misssssssss all of u sgt!!!

Nurul Aini said...

ala...nak itot..hahaha..nama je pahang, tapi jauh benor dari pahang..ikut perak lagi dekat. comel2 je cik sue dengan kawan2 cik sue..hehe..gambat tahan kencing..hehehe. sejuk sangat tu.

baby comel said...

Nape xajak kita sue? :) hehe.. Sonoknya bercuti

aimaniman said...

Yupp 2h1m pun dah ok sbb p mai p mai tang tu juga... balik2 ldg teh, strawberi, bunga.. sama je.lloas tu p pasar mlm pun lebih kurg sama je kat kg.
Akak pun p 1 hari je, tu pun sbb bas dah 'ajak balik'..

Ain Dzaya said...

seronoknya...awal tahun baru terus dapat gi jenjalan..mesti sejuk kan musim hujan nie pergi sana...:)

Sue PeLik said...

@dEdEQ dE wIshEs dedeq len kali kita ajak erk! hihihihi

Sue PeLik said...

@Cik Nur hotel lido kalau tak silap. hihihihi

Sue PeLik said...

@aimaniman kan?? 2 hri 1 malam tu dah cukup sangat dah. tempat semuanya benda yang sama jerk kan huhuhu

Sue PeLik said...

@syafiq audy hahahha. tak pa2 nanti kita p lagi nah. kita p dengan pendy lak lepas neh, huhuhuhu

Sue PeLik said...

@Nurul Aini hahahha tau tak paa sejuk sangat sampai tahan kecning tuh! hihihi

Kesuma Angsana said...

tq share cerita & pic with us ye

syafiq audy said...

berehhhhhhhhhhhh

Mieya Atiera said...

Seronoknya dapat bercutiiiiii. Jelesnyaaa

Raudzah Zahari said...

Wah cuti-cuti Malaysia ya..Cute aje gambar-gambar tu and caption dia pun so funny...nway Cameron memang best dah banyak kali pergi...

Sue PeLik said...

huhuhu. kan?? tu laaa dah banyak kali pergi pun tak puas lagi huhuhu

hainom OKje said...

Dah boleh komen tu maksudnya tak dak Malvare lagi le tu...he..he...

OKje mmg tak pernah sampai Cameron Highland lagi...macam tak best je Sue asyik tgk kobis ..he..he... lagi best genting kot boleh naikkan darah sikit....hi..hi

Mrs Velentine said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Mrs Velentine said...

bestnya..wawawa.....makin cantik sue ni

Sue PeLik said...

@hainom OKje hahahha yea!!! dah tak der dahhh hhehe tu laaa asyik tengok kobisss jerkk hhihi

AyueJean said...

Lamanya AJ tak pegi cuti2,.....
Rindunya...... Jeles pun ya tengok orang jalan2....
Btw duk hotel mana masa kat sana??

yana aina said...

yana pun ada rncng nk g ujung bln nie...tp xtau nk dok hotel mana. bleh bg nama hotel?? hehehh

Sue PeLik said...

@AyueJean pergi laaaa. hehehe. nama hotel. hotel lido. ada 1 katil kecik 1 katil king. okey laaa. kami muat jerk 4 orang. heheheh. yana aina-jawapan kat atas erk :) hotel lido dekat dengan petronas.

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com