Thursday, August 9, 2012

Pernah jumpa org macam neh kat pesbuk??

 
hahahahaha
masa mula2 aku tengok. memang aku gelak guling2. ingatan aku terus tertumpu kepada orang2 yang selalu buat benda macam neh. post gambar kat pesbuk then gtw kat orang.

"saya gemuk kan??"

kadang2 ada jugak yang tulis

" kami tak lawa! kalau tak suka sila blah!"

ada jugak yang aku jumpa

"bukan aku mcm najwa latif. tapi najwa latif macam aku!"

yang tulis mcm neh pun ada

"pkwe aku tak ensem tapi aku sayang dia kewtat2x lah!"

jumpa macam neh penah??

" muka baru keluar dari jamban! sila tutup hidung!"

haiiii..aku bukan nak kata apa kan. wall korunk. suka aty laa kan..tapi kekdg tuh aku pelik jugak. kenapa dan mengapa semua ini perlu berlaku?? huhuhu apa motip nak kena upload semua pic? then tulis mcm tuh??dah tahu gambar buruk kenapa post?? hadoiii tak faham2

KENAPA??





16 comments:

~PILOT LOVER~ said...

hahahh facebook memang :) kdg2 tgk pun kesian..

Waalid5035 ™ said...

ada gak yg berfb keje nk cr gaduh je..status org sume dibantainye..huhu

rAIHan said...

haha..bese lah tuh..

adibahfaizah said...

kadang2 ade yg tulis "saya tahu saya tak lawa " tapi nk gak post gmbr duckface..rse nk jwb je "aah, mmg tak lawa pun ". hahaha

Nurul Husna Mohd Hassan said...

macam orang macam ragam :)

nadia farhana said...

hehe populariti maybe ^___^

Kesuma Angsana said...

,manusia ni macm2 tau

Khairul Nizam said...

Kebanyakannnya wanita kan..hehe

Hanif Idrus said...

Aku lagi tak paham!!!
Tapi semuanya wanita..saudara khairul perbetul statemen anda "kebanyakan"...hehehehhe

Sue PeLik said...

pilot lover- kan sungguh kesian huhuhu

waalid-huhu betoi tu walid setuju sangat

raihan-tu lerrr huhu

adibah- hahaha betul2 saya pernah jumpa jugak yang mcm tuh!

kak husna-hihihi betul kak!

nadia-huhu tu laa mungkin jugak!

KA- tu ler macam2 sangat

khairul-hahaha betul perempuan tak dapat nak dinafikan huhuhu

hanif-amboiiii hahaha

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Gila maybe , ahaha:))

Sue PeLik said...

hahaha mungkin gak kan yana kan hihihi

nemuru saa said...

well2. manusia memang pelik xD

Sue PeLik said...

hahahaha mcm kata kat saya jer hihihi

::BudakaCamaTa:: said...

hai awak...salam ukhuwah...selalu aje jmp bnd mcm ni kat fb...kdg2 tak phm nape perlu gtau semua bnd kat laman sosial mcm fb tu? pelik2....:)

kiera'sakura said...

sebab nak tarik perhatian... =.='

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com