Tuesday, August 7, 2012

CONTEST AIDILFITRI: BLOG SAYA BIASA-BIASA JE TAPI COOL!



http://4.bp.blogspot.com/-z_Dv33Tu8_Y/UB7r7HOFsBI/AAAAAAAABew/fyW5svc_HYM/s320/Merah%5B1%5D.png

Aku join!
sebab aku rasa contest neh lain dari yang lain!
Jom Join!!
Tamat pada : 28/9/2012
Hadiah dia wang tunai RM50 hengget kot!
kau mata duitan mcm haku??
Ha...sila tekan banner dan Join!
hihihihi

-Blog aku-

Blog aku memang biasa2 jer tapi Cool ! 
mungkin sebab aku dah pasang water cooler kat blog aku neh bab tuh dia jadi cool.
Cool ler sangat~

Tak caya??

meh aku buktikan!

Pertama! selain daripada ada muka tebal dan muka penyek! aku ada muka buku! nampak? kat sebelah kanan neh! haaa tu sebab blog aku COOL.
Kedua! ada gambar ratu kebaya kat blog aku neh! Mana? korunk langut atas sikit. tengok kat atas sekali tuh. siap dalam frame lagi! ratu kebaya tahun gajah tu. korunk jangan tak tahu erk. haaa sebab tu lerr blog aku COOL.

Ketiga ada dayang-dayang dan pengawal2 istana yang hensem2 lagi ada lawa2 kat blog aku neh. tak nampak?? Tuuuu ->>> kat tepi belah kanan jugak! Nampak?? alaaa yang muka banyak2 tuh..Haaaa...sebab tu ler blog aku COOL.

Sekian!

Tag my dayang!
who???

semua Followers aku ler! 
jap g aku g promote kat dorang. hikhikhik

Bye!

14 comments:

aNiss :):) said...

GOOD LUCK DEAR :DD mcm menarik jer contest nie. hoho :)

eimah siti said...

cik siti da join contest ni....hehe...gud luck dear...=)

Sue PeLik said...

weee! cik anisss!! hihihi jom lerr joinnn hikhikhik

cik emah-hihihi good luck tauu!!!

~didiey~ said...

good luck!!!didiey nk join sbb dah di invite:)

support rakan2 blogger sekalian..hehe

Sue PeLik said...

tengsss didiey!! hihihi

Farisha Idayu said...

Gud luck dear ^^

Sue PeLik said...

tengsss farishaaaa :)

SyUhAdA said...

gudluck yer..

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Gudluck , yunkk:))

Sue PeLik said...

tengssss yana & syue!! hihihihi

lokman said...

selamat berpuasa.. ^_^.. datang dari segmen yg sama..

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Sue PeLik said...

tengs lokman

afraa said...

hai.. dtg jengok dan follow sini.. dr segmen yg same :)

http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Mia Liana said...

datang dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com