Wednesday, August 15, 2012

Capital A? Capital B? Capital C? Apakah???

 
Gambar neh ala2 gambar aku tengah tak faham, tak reti, tak tau dan sewaktu dengannya.

Korunk mesti pernah jumpa  ada orang tulis "capital a,b,c" neh?
pernah jumpa tak??
ke korunk pun selalu tulis benda neh??

Eh, eh, aku bukan nak marah la! tak marah pun. ikut suka korunk ler kan nak
tulis hape pun. ado aku kisah? yang aku kisahnya aku tak tau "binatang" apakah capital abc tuh!
apa bendanya weh??

Sejenis kueh raya??
Jenama mesin basuh??
atauuu
Nama baru bagi jenis2 kapal terbang??

Sungguh!
tak habeh aku pk pasal korunk punya capital2 neh! aku yakin! ramai yang tak tahu benda hape tuh tapi buat2 tahu jer macam aku kan?? hahaha kantoiii ler sekang neh! 
aku tak tau!

haaa korunk neh mesti tau sangat kan?? kalau pandai
gtw aku! sapa betul bagi aku duaploh sen! hihihi

tapiiiiiiiiiiiii

jangan bagitau kat aku capital tu huruf besar!
tu kucing aku 'nyanyauuu'  pun tahu ler~
aku nak tau mkna tersirat diaaaa
haaa...


 

18 comments:

HanNah said...

Capital A - Z tu selalu dia org ambik nama kekasih dia org. Huhu..

Kebanyakan budak yang perasan dia hotstuff buat mcm tu. LOL

# Pemerhatian.

elyna mirsada said...

ape tu..xfhm laaa..

Misz Mieza said...

Ntah... MM pon tak tau.. Kehkehkeh! ^o^

Momo said...

cap lock dekat keyboard ko..haha

Nurul Husna Mohd Hassan said...

apakah??? akak tanye sue balik. hehe

kiera'sakura said...

amenda tue?

eimah siti said...

ntah...tak pernah tau plak...baru first time tau ni....(ke sebelum ni prnah ada org ckp tapi lupa)..tak tau la plak...hehe

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

hana pun selalu jugakjupe cm tu.. pening jugak bila pikir.

Sue PeLik said...

cik hannah-yer ker?? huhuhu baru tahu! terasa bagai org paling bangang lak huhuhu

elyna-alahhh kan orang sekang neh duk sebut "kepada capital A sayaaa" ntahh saya pun tak tahu apa bendanyaaa huhuhu

misz mieza-hihi kan tak tahu sapa pun

momo-hahahhaha

kira-tu le pasai cer tgok komen cik hannah tuh betul kot tuh

eimah-hahahaha pelupa rupanyaaa hihihi

hana-kan? selalu jumpa tapi tak tahu amenda budak2 sekang neh

miss chillax said...

yes! kite pun nyampah bila ade orang tulis Capital A-Z. dah sememangnya A-Z tu huruf besar. nak bercapital-capital bagai. budak2 zaman sekarang. =.="

Sue PeLik said...

sokong miss!!! huh! tak faham dengan peel budak2 sekang neh hukhukhuk

Haryati Faizal said...

tak paham lah....??? cer citer lg pasal benda ni...

Sue PeLik said...

huhuhu cik haryati- tak pernah jumpa erk dalam FB ke twitter ke even dalam blog pun ada budak2 neh gunakan perkataan capital A ke capital c ke..huhuhu cik hannah kata~ tu lebih kurang nama pangkal pkwe/mkwe dorang jadi dorang tulis ler cenggitu. ayat yang selalu jumpa "aku rindu kat capital A" coth ler huhuhu

farsyah said...

perghh
baru tahu juga
hhahaha ntah apa2

babycomel said...

i'm lost ;(
korang cerita apa ni? Capital A-Z? ape benda tu? maafla, i ni org kg,xtau ape bendanya

Sue PeLik said...

farsyah-baru tahu jugak ker?? hahahaha sama2!!!!

baby comel-cer baca komen2 kat atas lagi tuh. awak tak pernah jumpa erk benda2 mcm tuh?? huhuh

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

CAPITAL Tu , gila , hahaha;)

Sue PeLik said...

yaka?? hahahahah

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com