Tuesday, August 14, 2012

Alhamdulillah~ tapi...


Korunk tahu pasal benda neh??
Aku pun tak berapa nak tahu. tapi tudiaaa laaa aku dah apply pun! dah dapat dah 
INTERVIEW jer baru!
Alhamdulillah.

Tapi...

Sekarang aku kompius!
aku takut! aku segan! aku risau. aku bimbang. aku dah kena panic attack neh
disebabkan oleh kerana takut yang amat sangat sampai aku terfikir untuk tak mau p dan lepaskan peluang neh! haish! tau sebab apa?? huhuhu depa kata interview dalam BI. hukhukuk. tu ler yang paling aku risau sekali! kenapa tak dalam bahasa arab jer?? hukhukhuk
Bi aku dah ler BAGUS SANGAT~ (sambil buat muka dengan tangan)

Dah sedia ke aku nak jadi pensyarah?? cakap omputeh lagi??
weh!serabutttt arrr

Tolongggg aku wehh..
sesapa yang ada pengalaman meh share kat aku sikit~
sharing is caring kannnnn!!

mohon rakan2 blogger doakan aku!!
terima kasihhhh 
sayang kamu semua!!
hadooiiiii

pshhh korunk...nampak tak aku punya tahap risau?? bukan tahap gaban lagi neh! tahap bapak gaban neh! hukhukhukhuk. aku tulis entry pun serabut semacam jer aku rasa!



23 comments:

MakCik Muda said...

salam,hye..good luck yee nnty interview..kalau sudi visit my entry about the interview topic,maybe boleh tolong skit2 ke :)

http://makcikdomokun.blogspot.com/2012/08/soalan-sensitif-during-interview.html

adibahfaizah said...

waaaa, tahniah ! peluang dtng skali je, jngn lepaskan :D. hehe. takdak tips nk bg...smoge dprmudhkan sgala urusan :)

Haryati Faizal said...

tahniah ye...

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Tahniahh yunk!!:)) Dah update ahaha , tupun sebab nak join segmen!:))

Misz Mieza said...

Jangan panik dulu.. Be honest jer masa intebiu tu nanti. If tak kompiden ngan BI, bgtau awal2 kat panel temuduga tu elok2.. Macam, "I'm sorry sir (klu lelaki) or madam (klu pompuan), I'm not so good in English. May I speak in Malay?"..

Kalau dorang tak bagi pon, sekurang2nya kita dah bgtau awal2 kan? So, belasah jelah BI simple2.. InsyaAllah.. Mesti boleh punyer..!

Gambate & Gudluck! ^__~

Sue PeLik said...

mak cik muda - tengsss. hai! awk tima kaseh yer nanti saya kunjung blog awk :)

adibah : tima kaseh adibah! tima kaseh banyak2huhuhuhu

haryati : tenggsss erk!

yana-okeh! nant saya jenguk2 ler contest hape huhu

mis mieza- yer ker??? owhh okehhhh!! tengsss!! sangat1 tau awkk memang saya gelabah gilaaa sal bi nehhh huhuhu

nur anis said...

goodluck..:)

Sue PeLik said...

cik anis :) tenkiu yerrr :) huhu

elyna mirsada said...

gud luck dear..

kiera'sakura said...

cuba la, x cuba tatau kan.. dapat ke x blkg kira.. klu tak cuba mmg dah sah2 xdpt nya job tue..

wish u luck ok ;)

miz ruha said...

tahniah2!!miz pernh mohon tp xdpt.
gud luck dear ,,

Sue PeLik said...

tengsss elyna, mis ruha dan kiera~ huhuhu INSYA allah...saya akan pergi berkat doa kalian huhuhu

Erisa Levine said...

thniah^_^..nati jd lecturer r..hehe..gudluck ea

Sue PeLik said...

huhuhu erisa tengggss hukhukhuk aminnnn doa2kan saya erkk huhu

eimah siti said...

rileks.....gud luck ye...=)

eimah siti said...

rileks.....gud luck ye...=)

Kesuma Angsana said...

gd luck ye, ada masa lag tu untk cool down .. selamat hari raya dari KA buat sue seisi keluarga, mohon maaf andai ada salah silap sepjg kita berblogging ni ye

Sue PeLik said...

eima-huhuhu tengah suba rileks neh huhuhu

KA-samalahh maaf zahir batin jugakkk huhuhu doakan sue yer

Nurul Husna Mohd Hassan said...

gd luck sue, confident tu penting :)
buat yg terbaik, fighting!! ;)

Sue PeLik said...

huhuhuhu takut ler kakkkk doa2kan su erkkk huhuhu

mselim3 said...

Bagus lah tu,,,cuba lah yang terbaik...kerana peluang biasa hanya datang sekali...cuba dulu, belum cuba belum tahu,,,janji confident mesti...janji sue Pelik boleh....k

pls : pape nanti komen blog saya k...nanti komen kad raya saya nanti k....mselim3

Sue PeLik said...

mselim-doakan yang terbaik untuk saya yer :) terima kaseh tauuuu

Lelaki Bayu (Fatrim Syah) said...

Wow! Lecturer kat tempat saya. Btw, tahniah, impian saya tu. Tapi lambat lagi, baru nak sambung ijazah after diploma. :)

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com