Sunday, July 28, 2013

Jemput ke Majlis Perkahwinan aku...


Assalamualaikum!
adoiii kejap ada kejap tak der. bila aku hilang, bukan tanda aku tak p intai blog2 rakan2 yang lain. harus laaa aku mengintaii tu dah memang aku punya part time job uhuhu. blog cik kiraaa , blog cik akak aku OKJE huhuhu blog Cik Nur... Blog abam hanip. hukhukhuk. memang aku p jenguk cuma nak tinggalkan pesan tu aduhhhh. payah sikitt laaa. huhuhu.

okeh. di hari dan bulan yang mulia neh
aku nak jemput korunk. korunk. dan korunk. meh makan kenduri kat perak meh.

mcm buku sekolah kan?? haa memang pun sengaja aku buat design yang mcm neh. hukhukhuk. bila aku bagi kad kawen aku kat cikgu2 kat sekolah tuh. dorang semua cakapp "laaaa ingatkan buku latihan budak mana neh" hahahha rupa2nyaaa kad kawen cikgu sue!" hihihihi

okay neh plan lokasinyaaa huhuhuhu. boleh print out kalau nak datang erkkkk

alamat lokasi : dewan JKKK batu 9, jalan pantai 34250 tanjung piandang perak

P/s: sapa yang nak datang and nak kad boleh bagi alamat. aku sekang neh tengah kacau bilau tak hengat semua benda huhuhu. tolong hengatkan aku yaaa huhuhu

jemput datang!!

21 comments:

izan mama mia said...

lor cokgu skolah rupanya
laa org perak gak ke
laa dh kawen rupanya
laa mg selamat jd pengantin
dok atas pelamin jgn berangan yew
hihihi

Cik Nur™ said...

comeinya kad diaa....
kira Nur dijemput ke ni..?

mesti cikgu2 smdb ramai pergi kan..
seganlah...hihihi

Leyla said...

waaa . da nak kawen . tahniah2 . semoga kekal hingga ke ank cucu :)

Sue Bee said...

cute la kad jemputan kawin awak..tahniah

ma ❥ said...

tahniah :)nak kawen daa

Sally Samsaiman said...

jauhnya :(

Rosmiza Ali said...

Tahniah Sue! Nak kad! Nanti kite PM kat inbox ye.. =)

Kesuma Angsana said...

tahniah yer... !

kiera'sakura said...

saya cuba!!!!

Sya Mimie said...

selamat pengantin baru.. =)

AyueJean AJ said...

Lama AJ tak jenguk Cik Sue...
Tup2 nak kawen dah....
Comel lah kad kawen sue..... =D
Semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat ya....

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

Hanif Idrus said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Buat Semua Rakan-Rakan Blogger ..
Blogwalking Malam Raya...hehehehe.

Dari Hanif Idrus Blog and Family.
Thanks be my friend

Hanif Idrus said...

hang kahwin yek..!!! Tahniah yekkkkkkk

Ain Dzaya said...

eii...da kawin da dia..senyap2 tau!..cepat2 la update pasal kawinn..mesti comel kann...
tahniah!

Ain Dzaya said...

eii...da kawin da dia..senyap2 tau!..cepat2 la update pasal kawinn..mesti comel kann...
tahniah!

hainom OKje said...

Sorilah Sue OKje baru menyinggah sini.... tak dapat nak tolong potong semak samun tepi blog tu...huhu...tak larat ... sebab dah jadi hutan tebal sangat hehe....
Apa pun ...Selamat Pengantin Baru moga kekal bahagia hingga ke syurga...

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHHHH . ANAK DARA NAK JD BINI ORG DA .. TAHNIAH LALINK .. NAK ALAMAT :) PLESSS .. HEHE ..

cweet pinky said...

hehehehe , alhamdulillah , dah sampai jodoh sis sue kiter , selamat mengakhiri zaman bujang yerrr , ehehehe ~

rase macam nak dtg tp ehehehe , tak tersampai kowt hajat ..

nice la kad jemputan , nak buat gini gak la nanti , acane ?? bole tak ??

ehehehe

cweet pinky said...

hahahaha , CP komen tak tgk tarkh , dah lepas rupanya , ehehehe , selamat pengantin baru ... :D

eza miza said...

wahhh..tahniah sue... lama kak eza xjenguk..dah smpai jodohmu... semoga berkekalan ye dik... nak tgok bby baru dak?? hahaha

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com