Wednesday, May 15, 2013

anak-anak murid aku...adoyaiii...


 

Kisahnya ...
Pelajar-pelajar aku neh pun menjawab kertas soalan peperiksaan pertengahan tahun...

kertas sains tingkatan 4

Senaraikan kaedah untuk mencegah kehamilan?

jawapan anak-anak murid aku berbunyi begini...

1. Makan Pil Perancang
2. Tutup Tiub folopio
3. Makan Kondom


reaksi aku???




















20 comments:

Mrs Velentine said...

makan kondom???hahaha

BoB said...

mmg dh de soklan mcm 2 kt skolah erk skg?? wah....ptut bdk2 skg advance!! \\0//

Rosmiza Ali said...

Makan kondom? Huwahuwahuwa! Pandai anak murid Sue wat lawak.. ehek ehek!

Cik Nur™ said...

err..Nur pun gelak jugakkk...
student2 db ke ni..
hahaha

kiera'sakura said...

makan kondom? hahahahaha adeiii golek2 baby pun gelak kt dalam :p

Sally Samsaiman said...

betul punya gengster tu makan terus...tak pakai dah...hahaha

PILOT LOVER said...

sanagt dasyat,,hahah ikut theory science lah dik...

Tuan Juhaida said...

Haha bab mkn cik kondom n tutup tiub fallopio yg x tahan tu hihi.

Jemput singgah blog sy ya...sweetamieda.blogspot.com

Nora Karim said...

aduyaiiii.... *tepuk dahi*

blog usang said...

ehhehe..tergelak guling2 bila membaca ayat makan kondom..ishh..ish..

Izzat Eshak said...

yang last tu memang lawak =P

cik azLyzah⊙.☉ said...

eeeeiiiii...makan kondom????hahhahahhaaa


eelobor said...

hehehe....sbb tu saya tak ditakdirkan menjadi guru. sbb dapat anak murid cam ginim lepas saya gelak kaw2 saya bagi penampar jer.... hahahaha

Hanif Idrus said...

hehehehehehe...
Best gak jadi cikgu ni...

Lupa lak...sebab lama tak jumpa...
Selamat Hari Guru untuk awak...

Kenari Putih said...

Hihihi.. okl atu.. jawapan common.. kalo bdk2 yg expert siap bg brand nama kondom, kalo pil perancang bagi nama specific.. tapi iye ke cikgu.. saya bukan cikgu.. memang blur apa silves terbaru.. hihi

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

huhu.. maksud tersirat tu

hainom OKje said...

Dapat cikgu yg gila gila....gitulah jadinya...pas tu dpt geng blogger mcm okje...semakin menjadi! Hehe..

Kesuma Angsana said...

hehehe terbaik tu... maaf lambat terjah, KA busy sgt2 lately ni

Nurul Aini said...

hahahaha...dahsyat2 betul mereka ni kan..alahai..kalau masuk blog cik sue ni, mesti ketawa memanjang. hehe. Rindu sungguh2 ni.

hainom OKje said...

Haruslah cikgu ketawa terbahak bahak....apa taknya cikgu kan PELIKS hehe...

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com